aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΘρύλος εδώ, θρύλος εκεί

Θρύλος εδώ, θρύλος εκεί

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Εντάξει, τώρα, γνωστός και μη εξαιρετέος και μην πάρετε ως δείγμα γραφής την εμφάνιση εναντίον της Αρούκα. Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να αντιμετωπίζουν διάφορα αγωνιστικά προβλήματα, μπορεί να μην είναι στα καλύτερά τους, ωστόσο μέχρι τη μέρα του πρώτου αγώνα με τους γαλαζοκίτρινους πολλά μπορεί να αλλάξουν και θα αλλάξουν.

Άλλωστε χθες οι εξελίξεις είχαν μορφή χιονοστιβάδας στους ερυθρόλευκους. Η χρονιά δεν άρχισε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για τους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά ο στόχος δεν αλλάζει. Κατάκτηση του πρωταθλήματος και μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ.

Το τι και πόσα μπορεί να αλλάξει ο Μπέντο, αυτό παραμένει άγνωστο, το σίγουρο ωστόσο είναι πως ο Ολυμπιακός θα περιμένει (στη 2η αγωνιστική) τον ΑΠΟΕΛ (και όχι μόνο τον ΑΠΟΕΛ) με άγριες διαθέσεις.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, οι γαλαζοκίτρινοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την κοιλιά και την καθίζηση που παρουσιάζει ο μόνιμος πρωταθλητής Ελλάδας, στην προσπάθεια που θα καταβάλουν για να εξασφαλίσουν μια θέση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι ερυθρόλευκοι, θεωρητικά, είναι το φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου, αλλά αυτό μόνο στα χαρτιά, καθώς στους πρώτους αγώνες που έδωσε στην Ευρώπη (τόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ, όσο και στο Γιουρόπα Λιγκ) προβλημάτισαν.

Η προσπάθεια των πρωταθλητών Ελλάδας αυτή τη στιγμή (παρά να ασχοληθούμε με το who is who τους) είναι να βρει η ομάδα τα πατήματά της, ενώ την ίδια στιγμή καταβάλλεται προσπάθεια για περαιτέρω ενίσχυση και να ξαναπάρει μπρος η ερυθρόλευκη μηχανή.

Το ιδανικό σενάριο

Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, εκτός από το αγωνιστικό ενδιαφέρον, πρόκειται και για έναν άκρως εμπορικό αντίπαλο, αφού είναι σε όλους γνωστό πως έχει χιλιάδες οπαδούς και στην Κύπρο. Το ιδανικό σενάριο για τον ΑΠΟΕΛ, λοιπόν, θα είναι η υπόθεση πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα να παίζεται στην τελευταία αγωνιστική όταν θα αντιμετωπίσει τους ερυθρόλευκους και εκεί να δείτε τι έχει να γίνει.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

ΑΡ./ΟΝΟΜΑ ΘΕΣΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ
27.ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΠΙΝΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ 22 Ελλάδα
31.ΝΙΚΟΛΑ ΛΕΑΛΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ Σ23 Ιταλία
33.ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ 22 Ελλάδα
3.ΑΛΜΠΕΡΤΟ ΜΠΟΤΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ 27 Ισπανία
6.ΜΑΝΟΥΕΛ ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ 30 Μαρόκο
14.ΟΜΑΡ ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ 25 Νορβηγία
20.ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ 20 Ελλάδα
23.ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΒΑΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ 28 Ελλάδα
24.ΑΛ. ΝΤΕ ΛΑ ΜΠΕΓΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ 31 Ισπανία
29.ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ ΒΟΥΡΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ 21 Ελλάδα
77.ΝΤΙΟΓΚΟ ΦΙΓΚΕΪΡΑΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ 25 Πορτογαλία
2.ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΜΕΣΟΣ 30 Ελλάδα
5.ΛΟΥΚΑ ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ ΜΕΣΟΣ 25 Σερβία
7.ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΡΤΟΥΝΗΣ ΜΕΣΟΣ 26 Ελλάδα
10.ΤΣΟΡΙ ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΣ ΜΕΣΟΣ 35 Αργεντινή
11.ΜΑΡΚΟ ΜΑΡΙΝ ΜΕΣΟΣ 27 Γερμανία
19.ΕΣΤΕΒΑΝ ΚΑΜΠΙΑΣΟ ΜΕΣΟΣ 36 Αργεντινή
28.ΑΝΤΡΕ ΜΑΡΤΙΝΣ ΜΕΣΟΣ 26 Πορτογαλία
44.ΣΑΣΑ ΖΝΤΙΕΛΑΡ ΜΕΣΟΣ 21 Σερβία
90.ΦΕΛΙΠΕ ΠΑΡΝΤΟ ΜΕΣΟΣ 26 Κολομβία
92.ΣΕΜΠΑ ΜΕΣΟΣ 24 Βραζιλία
17.ΑΛΑΝ ΠΟΥΛΙΔΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ 25 Μεξικό
-.ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΔΑΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ 19 Ελλάδα
99.ΜΠΡΑΟΥΝ ΙΝΤΕΓΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ 28 Νιγηρία

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ