aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Θρύλε, κάνε (και) τους Τσέχους με τα ψυχολογικά»

«Θρύλε, κάνε (και) τους Τσέχους με τα ψυχολογικά»

Με ανακοίνωση τους οι οργανωμένοι φίλοι του ΑΠΟΕΛ αναφέρονται στον επαναληπτικό αγώνα με τη Σλάβια Πράγας την ερχόμενη Τετάρτη.

Αναλυτικά: «Οι πορτοκαλί είναι έτοιμοι να ταξιδέψουν ξανά αμέτρητα χιλιόμετρα για να βρεθούν στο πλευρό του Θρύλου. Έτοιμοι να καταθέσουν ψυχή για ένα 90 λεπτό τραγουδώντας σε ξέφρενους ΑΠΟΕΛίστικους ρυθμούς σπρώχνοντας την ομάδα να πετύχει τον σκοπό της. Η ιστορία μας προστάζει να είμαστε ξανά στο καθήκον και είμαστε έτοιμοι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών χαράζοντας μια νέα χρυσή σελίδα στο πέταλο της Πράγας.

Θρυλικέ ΑΠΟΕΛίστα, πιστέ στρατιώτη του πιο ένδοξου Σωματείου η πρόκριση για μας είναι μονόδρομος, πάμε να τους κλείσουμε το σπίτι και να στείλουμε ξανά τον κάθε αλλόθρησκο πίσω στη φωλιά του. Κανένα όνειρο, όμως, δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα χωρίς τον 12ο παίχτη, χωρίς ο καθένας από εμάς να βάλει το δικό του λιθαράκι σπρώχνοντας την ομάδα στην επίτευξη ενός ακόμα ευρωπαϊκού έπους.

Ο αριθμός των θέσεων για Πράγα είναι εξαιρετικά περιορισμένος και για τον λόγω αυτό καλούμε όποιον ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην εκδρομή του συνδέσμου όπως το πράξει εγκαίρως εντός των ημερών. Κρατήσεις γίνονται στον κεντρικό σύνδεσμο από τις 18:00 μέχρι και τις 20:00 – (Τηλέφωνο επικοινωνίας: 96 169504) Ψυχολογικά, ψυχολογικά, κάνε και τους Τσέχους με τα ψυχολογικά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ