aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Θρύλε γερά-γερά διπλό στον Πειραιά» (video&pics)

«Θρύλε γερά-γερά διπλό στον Πειραιά» (video&pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Καλύτερος, πιο επιθετικός, επιβλητικός και ουσιαστικός ο ΑΠΟΕΛ πέρασε με όλη την άνεση του από το Τσίρειο και με το 3-0 επί του Άρη παραμένει στον… σβέρκο της ΑΕΚ και πάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στον Πειραιά έτοιμος να κάνει πράξη την απαίτηση των φίλων του: Θρύλε γερά-γερά διπλό στον Πειραιά». Δείτε το live της αναμέτρησης.

Οι γαλαζοκίτρινοι έδειξαν από το πρώτο κιόλας λεπτό τις άγριες διαθέσεις τους και με σκόρερ τους Γιαννιώτα (45′), Βινίσιους (59′) και Μερκή (79′) συνέχισε την αήττητη πορεία τους, ενώ παρέμειναν η μοναδική ομάδα που ακόμη δεν έχει δεχθεί γκολ στο πρωτάθλημα.

Ο Άρης, αμύνθηκε με νύχια και με δόντια, άντεξε με χίλια ζόρια μέχρι το τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, αλλά μετά το 0-1 τα πάντα έγειραν προς την πλάστιγγα του ΑΠΟΕΛ. Αξιοσημείωτος ο πλουραλισμός στα γκολ με τρεις διαφορετικούς σκόρερ και φυσικά η πρώτη συμμετοχή του Στάθη Αλωνεύτη επί εποχής Τόμας Κρίστιανσεν.

Άρης (Θαλής Θεοδωρίδης): Γκολζ, Θεοφίλου, Μενέντες, Παντίδος, Ευσταθίου, Παχίπης (63′ Παναγή), Μάρτινς, Φράγκος, Αντωνίου, Κυριάκου (71′ Μαρτσάκης), Σκούρτης (83′ Ονίλο).

ΑΠΟΕΛ (Τόμας Κρίστιανσεν): Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Καρλάο, Μερκής, Λάγο (46′ Αλεξάνδρου), Βινίσιους, Μοράις (62′ Αρτυματάς), Γιαννιώτας, Βάντερ (74′ Αλωνεύτης), Μπερτόλιο, Σωτηρίου.

Σκόρερ: Γιαννιώτας 45′, Βινίσιους 59′, Μερκής 79′

Κίτρινες: Παχίπης, Μάρτινς

Αποβολές: –

Γήπεδο: Τσίρειο

Θεατές: 3000

Διαιτητής: Νεόφυτος Νεοφύτου

Α’ Βοηθός: Χριστάκης Σπανός

Β’ Βοηθός: Χρίστος Ε. Χρίστου

4ος: Νικόλας Αθανασίου

Παρατηρητής: Παναγιώτης Γερασίμου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ