aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΘουκυδίδης: «Μας ενόχλησε η δήλωση του Πουρσαϊτίδη»

Θουκυδίδης: «Μας ενόχλησε η δήλωση του Πουρσαϊτίδη»

Ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Θουκής Θουκυδίδης, μίλησε στον Σουπερ Σπορ FM και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του προπονητή του ΑΠΟΕΛ Σάββα Πουρσαϊτίδη (και πρώην των ερυθρολεύκων), μετά το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου της Αμμοχώστου:

Για τη βαθμολογική κατάσταση: «Μετά από μία σειρά αποτυχημένων αποτελεσμάτων, βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση βαθμολογικά. Η ομάδα είχε μία καλή αγωνιστική διάθεση στο τελευταίο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ. Δεν πήραμε όμως βαθμολογικό κέρδος. Στα πόδια μας είναι είτε η επιτυχία, είτε η αποτυχία. Πάμε στο επόμενο παιχνίδι για να κάνουμε το καλύτερο. Τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά απλά. Θα πάμε στη Λευκωσία για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, τους τρεις βαθμούς δηλαδή».

Για τα αγωνιστικά: «Είχαμε τις απουσίες στην επιθετική γραμμή στα τελευταία δύο παιχνίδια. Όμως ο προπονητής μας, με τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει, προσπαθεί για το καλύτερο. Ελπίζουμε μέχρι το παιχνίδι της Παρασκευής να έχουν ξεπεραστεί και κάποια προβλήματα με τους τραυματίες και να τους έχει στη διάθεσή του».

Αν υπάρχει αισιοδοξία: «Υπάρχει αισιοδοξία πως θα τα καταφέρουμε. Οι ποδοσφαιριστές μας καταλαβαίνουν την κατάσταση και υπάρχει διάθεση να γίνει το καλύτερο δυνατό από εδώ και μπρος».

Για τη δήλωση του Σάββα Πουρσαϊτίδη: «Μας ενόχλησε η δήλωση του Σάββα Πουρσαϊτίδη, γιατί η επίσημη Νέα Σαλαμίνα δηλώνει πως δεν ζήτησε από κανέναν να παίξει χαλαρά. Μιλήσαμε μαζί με τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ και θεωρούμε το θέμα λήξαν. Πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί στο τι λέμε. Αν κάποιος πει κάτι από την κερκίδα, δεν πρέπει κανείς να παρασύρεται από δηλώσεις φιλάθλων και να βγαίνουν αρνητικά υπονοούμενα. Το θέμα ξεκαθάρισε με την επαφή μας με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη».

Για τον αριθμό των ομάδων: «Για το θέμα αυτό έχω ξανατοποθετηθεί. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Φέτος, εφόσον κρίνω σωστά, ειπώθηκε σε μία Γενική Συνέλευση, αλλά και στο ΔΣ, πως πρέπει να γίνει μία προκήρυξη πρωταθλήματος έγκαιρα, ώστε να τοποθετηθούν τα σωματεία και να συζητηθεί, πριν αλλάξει τίποτα. Άρα αναμένουμε πως πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, θα σταλεί η προκήρυξη και θα ξανατοποθετηθούμε. Εκεί, ίσως να γίνει κάτι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ