aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΘετική εξέλιξη για τον Τόμι Ορ;

Θετική εξέλιξη για τον Τόμι Ορ;

Ο Άγγελος Ποστέκογλου αποτελεί παρελθόν από την Αυστραλία, διότι παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος των «καγκουρό». Ο Έλληνας τεχνικός αποχώρησε οικειοθελώς από τους Αυστραλούς, με τη δικαιολογία πως έχει επηρεαστεί η προσωπική και οικογενειακή του ζωή. 

«Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη απόφαση για μένα», τόνισε ο 52χρονος τεχνικός και συνέχισε λέγοντας: «Ήταν προνόμιο να είμαι προπονητής στην εθνική ομάδα της χώρας μου, να την οδηγήσω στα τελικά του Μουντιάλ 2014, να κερδίσουμε το Πανασιατικό του 2015 και τώρα να έχουμε προκριθεί στα τελικά του Μουντιάλ 2018.  Όλα αυτά, όμως, μου έκαναν ζημιά τόσο προσωπικά, όσο και επαγγελματικά».

Να υπενθυμίσουμε πως ο Ποστέκογλου είχε οδηγήσει την Αυστραλία σε τέσσερις συνεχόμενες διοργανώσεις σε τελική φάση την Αυστραλία, όμως δεν θα είναι μαζί της στο Μουντιάλ του καλοκαιριού. Μετά από αυτήν την εξέλιξη, λοιπόν, δεν αποκλείεται να αυξηθούν οι πιθανότητες για τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Τόμι Ορ, να κληθεί ξανά στην Εθνική Ομάδα της χώρας του. Πρώτα, όμως, θα χρειαστεί να κερδίσει μία θέση στους γαλαζοκίτρινους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ