aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΘεοδώρου: «Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο - Να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε εμένα»

Θεοδώρου: «Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο – Να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε εμένα»

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα από τον ποδοσφαιριστή πλέον του ΑΠΟΕΛ Δημήτρη Θεοδώρου στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου, μέσω ανάρτησης του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ευχαρίστησε τους βυσσινί, ενώ τόνισε πως ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή του και στόχους του είναι να δικαιώσει όλους όσους πίστεψαν σε αυτόν.

Το μήνυμα του Δημήτρη Θεοδώρου:

Με την ολοκλήρωση της ελευθέρας μεταγραφής μου στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ, θα ήθελα να ευχαριστήσω το διοικητικό και προπονητικό επιτελείο της ομάδας για το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου. Πέρα αυτού, θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρεία που με εκπροσωπεί από την αρχή της καριέρας μου «Golden Era Sports Agency» και τον ΠΑΣΠ για την στήριξη και την μεγάλη συμβολή τους στην ολοκλήρωση της μεταγραφής αυτής.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω και στο οικοδόμημα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου για τα δύο χρόνια συνεργασίας που είχαμε. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και την οικογένεια του, το διοικητικό συμβούλιο, όλα τα προπονητικά και ιατρικά επιτελεία, όλους τους νυν και πρώην συμπαίκτες μου, καθώς και όλους τους πιστούς οπαδούς της ΕΝΩΣΗΣ που βρίσκονται πάντα κοντά στην ομάδα.

Εκεί γνώρισα ανθρώπους που θα σέβομαι και θα εκτιμώ για μια ζωή. Στην ομάδα της ΕΝΩΣΗΣ εύχομαι από καρδιάς να βρει σύντομα τον δρόμο της, γιατί αυτό αρμόζει η ιστορία της.

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην ζωή μου. Στόχος μου είναι μέσα από σκληρή δουλειά να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε έμενα και να βοηθήσω την καινούργια μου ομάδα στην επίτευξη των στόχων της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ