aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΘέμα στο Sky Sports η «ρουκέτα» του Ρίισε!

Θέμα στο Sky Sports η «ρουκέτα» του Ρίισε!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Ο Τζον Άρνε Ρίισε δεν παίζει ποδόσφαιρο (αυτή τη στιγμή) και να έφυγε από τη Λίβερπουλ εδώ και χρόνια, όμως στην Αγγλία δεν τον ξεχνούν.

Η εκπομπή Soccer AM, η οποία προβάλλεται από το Sky Sports έβαλε τον πρώην ακραίο αμυντικό του ΑΠΟΕΛ να αναπαραστήσει ένα τρομερό γκολ που πέτυχε κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2001.

Το ρεπορτάζ: «Ποιος θυμάται τον απίστευτο χτύπημα φάουλ του Ρίισε στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πίσω στο 2001; Αν το ξεχάσατε, μην φοβάστε, γιατί ο Νορβηγός το αναπαράστησε στο πρώτο επεισόδιο της εκπομπής Soccer AM για τη νέα σεζόν.

Με τον ένα παρουσιαστή να παίρνει τη θέση του Χίπια στο τείχος και τον άλλον αυτήν του Χάμαν που του… έστρωσε την μπάλα, ο Ρίισε έπιασε έναν κεραυνό και έστειλε την μπάλα πάνω ψηλά στη γωνιά, όπως έκανε και πριν από 15 χρόνια.

Ίσως να μην υπάρχει κανένας τερματόφυλακας αυτή στιγμή που θα μπορούσε να αποκρούσε αυτό το φάουλ, όπως έγινε και τότε με τον Φαμπιάν Μπαρτέζ. Ο Ρίισε ήταν καλεσμένος στην εκπομπή και μίλησε για την καριέρα του στη Λίβερπουλ και το μέλλον του. Ο 35χρονος βρίσκεται χωρίς ομάδα αυτή τη στιγμή, όμως είναι πρόθυμος να συνεχίσει την καριέρα του».

Το γκολ του Νορβηγού το 2001

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ