aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΘέμα με Γκουδίνιο, δικαίωμα για άνεργο

Θέμα με Γκουδίνιο, δικαίωμα για άνεργο

Ο σοβαρός τραυματισμός του Μπόι Βάτερμαν να αφήσει τον Ολλανδό εκτός αγωνιστικής δράσης για 2-3 μήνες, αφού όπως έγινε γνωστό υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης. Έτσι κάτω από τα δοκάρια του ΑΠΟΕΛ θα βρίσκεται ο Γκουδίνιο, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2017.

Ωστόσο, στον ανακληθέντα αγώνα των γαλαζοκιτρίνων με τον Ερμή, δεν θα μπορεί να αγωνιστεί ο Μεξικανός γκολκίπερ, ο οποίος αποκτήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ στις 31 Αυγούστου, ενώ το ματς με τους «φτεροπόδαρους» είχε οριστεί για τo σαββατοκύριακο 19-20 Αυγούστου, με αποτέλεσμα να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής, και το παρών του θα δώσει ο Αντρέας Παρασκευάς (υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στις 29 Νοεμβρίου).

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ έχει δικαίωμα απόκτησης άνεργου τερματοφύλακα, και αν κρίνεται αναγκαίο θα συζητηθεί με την τεχνική ηγεσία ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ