aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΘέλουν να γίνει αυτός που θα βάλει τον ΑΠΟΕΛ σε πορεία restart

Θέλουν να γίνει αυτός που θα βάλει τον ΑΠΟΕΛ σε πορεία restart

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η παρέλαση τεχνικών διευθυντών έχει ολοκληρωθεί μετά από τη συζήτηση που έγινε με τον Φρανσέσκ Αρνάου (τον χορό πρώτος έσυρε ο Γκρέταρσον) και στον ΑΠΟΕΛ θα ανακοινώσουν ενδεχομένως ακόμη και σήμερα τον εκλεκτό της διοίκησης.

Όλες οι πληροφορίες συνηγορούν πως αυτός θα είναι ο Ιταλός Ντομένικο Τέτι, στον οποίο θα δοθεί το πρόσταγμα και για την εξεύρεση προπονητή. Ο Ιταλός, πέρα από ένα μεγάλο και «πλούσιο» από κάθε άποψη βιογραφικό, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στους παράγοντες των γαλαζοκίτρινων γι’ αυτό και όλες οι ενδείξεις συνηγορούν πως θα είναι αυτός που θα κληθεί -με τις κινήσεις που θα κάνει- να βάλει τον ΑΠΟΕΛ σε πορεία restart. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες ο Τέτι θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες και θα είναι αυτός που θα έχει την ευθύνη για όσα θέματα αφορούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Διαβάστε επίσης: Από το φλερτ με Μάντσεστερ, κοντά στον ΑΠΟΕΛ

Ο 42χρονος τεχνικός διευθυντής εργάστηκε στο παρελθόν ως υπεύθυνος των ακαδημιών της Ελλάς Βερόνα (2005-07), ακολούθως ανέλαβε το πόστο του τεχνικού διευθυντή στη Λουγκάνο (2007-11), μετά μετακόμισε στη Σαμπντόρια ως Τεχνικός Διευθυντής (2011-13), ενώ από το 2014 μέχρι πρόσφατα ήταν στη Νοβάρα. Σύμφωνα με τους Ιταλούς ο Τέτι ειδικεύεται στην εξεύρεση ταλέντων και μάλιστα ήταν αυτός που πήρε τον Μάουρο Ικάρντι από τις ακαδημίες της Μπαρσελόνα και τον πήγε στη Σαμπντόρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ