aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΘέλουν κλήρωση με ΑΠΟΕΛ οι Ισραηλινοί!

Θέλουν κλήρωση με ΑΠΟΕΛ οι Ισραηλινοί!

Την πιο αδύναμη ομάδα του γκρουπ των «δυνατών» χαρακτηρίζει η ισραηλίτικη ιστοσελίδα «sports.walla.co.il» τον ΑΠΟΕΛ, σε ανάλυση όλων των πιθανών αντιπάλων της Χάποελ Μπερ Σεβά στην κλήρωση για την φάση των «32» του Europa League.

Επίσης τον χαρακτηρίζει ως μία πολύ ευνοϊκή κλήρωση, ενώ σε περίπτωση ενός ζευγαριού ΑΠΟΕΛ –Χάποελ Μπερ Σεβά δίνει κατά 75% την πρόκριση στους Ισραηλίτες.

Το κείμενο της ιστοσελίδας για τον ΑΠΟΕΛ: «Ο πιο εύκολος αντίπαλος στα χαρτιά. Οι Κύπριοι προκρίθηκαν από ένα εύκολο όμιλο των Ολυμπιακού, Γιανγκ Μπόις και Αστάνα, ενώ αγωνίζονται κάθε εβδομάδα με εύκολους αντιπάλους. Αν η Μπερ Σεβά παίξει σωστά θα είναι αρκετό για να τους αποκλείσει. Επίσης ο ΑΠΟΕΛ δεν έπαιξε με ομάδες με υψηλό επίπεδο έως τώρα (με όλο το σεβασμό για τον Ολυμπιακό). Αν κληρωθούμε μαζί τους, χιλιάδες ισραηλίτες θα ταξιδέψουν στο γειτονικό νησί και θα δημιουργήσουν φοβερή ατμόσφαιρα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ