aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Θέλουμε αποτέλεσμα που θα μας καθιστά φαβορί»

«Θέλουμε αποτέλεσμα που θα μας καθιστά φαβορί»

Όπως πάντα και πριν την αναχώρηση του ΑΠΟΕΛ για το Ευρωπαϊκό του προορισμό ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων Νεκτάριος Πετεβίνος παραχώρησε δηλώσεις στα ΜΜΕ, ενόψει του αγώνα με την Σούντουβα για τον α’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ

Για το πρώτο Ευρωπαϊκό σταθμό: «Είναι το πρώτο από τα πολλά που θέλουμε να ακολουθήσουν, στόχος είναι να είναι μακρύ και ξεχωριστό το ταξίδι. Δημιουργήσαμε ένα στάτους το οποίο θέλουμε να συνεχίσουμε. Θέλουμε να προχωρήσουμε μέχρι τους ομίλους όσο δύσκολο και αν είναι με την αλλαγή κάποιων δεδομένων. Αυτό είναι το πρώτο βήμα του στόχου και πάμε στη Λιθουανία για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας καθιστά φαβορί. Υπάρχει σεβασμός στην καλύτερη ομάδα της χώρας είναι πρωταθλήτρια Λιθουανίας, πάει για δεύτερο συνεχόμενο».

Διαβάστε επίσης: Στην πρώτη πτήση για τ’ αστέρια ο ΑΠΟΕΛ (pics)

Για την ετοιμότητα της ομάδας:  «Δεν μπορεί να καθοριστεί αυτό. Είναι στον βαθμό ετοιμότητας ανάλογα με την εποχή. Έγινε καλή δουλειά στην προετοιμασία, ο προπονητής είδε αυτά που ήθελε μέσα από τα φιλικά».

Διαβάστε επίσης: Προεδρική συνοδεία! (pics)

Για τον Ζαχίντ: «Ήταν μια έντονης μορφής γαστρεντερίτιδα, το σώμα του ταλαιπωρήθηκε πολύ. Θα θέλαμε να τον είχαμε μαζί μας αλλά αυτό δεν γινόταν. Υπάρχει και υπεραριθμία και ο προπονητής έπρεπε να επιλέξει τους πιο έτοιμους».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ