aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Θέλω να φύγω, ζω σε επικίνδυνο περιβάλλον» - Ματιές από Κύπρο

«Θέλω να φύγω, ζω σε επικίνδυνο περιβάλλον» – Ματιές από Κύπρο

Επιθυμία αποχώρησης από τη Σούντουβα δήλωσε ο χρυσός σκόρερ των Λιθουανών στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, Σισίλια. Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στην Ολλανδία δεν νιώθει ασφαλισμένος στη Λιθουανία, καθώς η περιοχή που ζει ταλανίζεται από εγκληματικότητα.

Μάλιστα, κάνει αναφορά στην κλοπή αυτοκινήτου του πρώην συμπαίκτη του, Γιόζιπ Τάντιτς (γνωστού μας από τη θητεία του στην Ομόνοια) που τον ανάγκασε να αποχωρήσει από την Σούντουβα. Ο Σισίλια χαρακτήρισε επικίνδυνο το περιβάλλον στο οποίο ζει και απόμακρους ανθρώπους τους Λιθουανούς.

Διαβάστε επίσης: «Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται για το πιο μεγάλο deal της ιστορίας του»

Όπως ανέφερε θα ήθελε να παίξει στην Αγγλία ή την Αμερική, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας Goal.com.cy προτάθηκε και σε κυπριακές ομάδες. Τα τρία γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ ανέβασαν τις «μετοχές» του και όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε κυπριακές ομάδες ρώτησαν για τα οικονομικά δεδομένα του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Άρχισαν να συλλέγουν πληροφορίες και οι Ιταλοί!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ