aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΘέλει Ούγκο Βιέιρα ο ΑΠΟΕΛ για την επίθεση!

Θέλει Ούγκο Βιέιρα ο ΑΠΟΕΛ για την επίθεση!

Η υπέρβαση του ΑΠΟΕΛ στο θέμα του επιθετικού ακούει στο όνομα Ούγκο Βιέιρα όπως αναφέρουν δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν.

Πρόκειται για 30χρονο Πορτογάλο φορ που αγωνίζεται στην Γιοκοχάμα Ιαπωνίας και ο οποίος αποτελεί τον διακαή στόχο του Μπρούνο Μπαλταζάρ για την επίθεση.

Ο ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε την καριέρα του από την Εστορίλ και αγωνίστηκε επίσης σε Μπράγκα, Μπενφίκα, Σπόρτιγκ Χιχόν και Ερυθρό Αστέρα δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ιαπωνική ομάδα μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018 και εδώ είναι που υπάρχει εμπλοκή στο να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.

Διαβάστε επίσης: BINTEO: Ο εκλεκτός του ΑΠΟΕΛ για την επίθεση εν δράσει

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε συζητήσεις ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό με τον ΑΠΟΕΛ να φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με τον Πορτογάλο επιθετικό.

Από τον ΑΠΟΕΛ επιβεβαιώνεται η είδηση για τον Ούγκο Βιέιρα για την επίθεση, ωστόσο αναφέρουν πως υπάρχουν συζητήσεις και με άλλους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην λίστα και τις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά το σκηνικό με το θέμα του επιθετικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ