aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαBUNDESLIGAΘέλει να γίνει προπονητής ο Ρίισε: «Νομίζω θα είμαι αδίστακτος»

Θέλει να γίνει προπονητής ο Ρίισε: «Νομίζω θα είμαι αδίστακτος»

Ο Τζον Άρνε Ρίισε ως γνωστόν έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα πριν από περίπου δύο χρόνια και πλέον ψάχνει νέες προκλήσεις. Ο διεθνής Νορβηγός αριστεροπόδαρος άσος, ο οποίος πέρασε και από το κυπριακό πρωτάθλημα φορώντας τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ την περίοδο 2014-15, παραχώρησε μια ενδιαφέρον συνέντευξη στην ιστοσελίδα «cityam.com» και μεταξύ άλλων μίλησε για τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του για το μέλλον.

Ο 38χρονος πλέον παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, θέλει μια μέρα να γίνει προπονητής: «Ο βασικός στόχος για μένα τώρα είναι να γίνω προπονητής. Προσπαθώ να πάω σε αυτό τώρα και να πάρω την ευκαιρία μου. Είμαι σίγουρος για το τι θέλω να κάνω και πώς θέλω να το κάνω. Βλέπω τον εαυτό μου να ξεκινά λίγο χαμηλότερα και να φτιάχνει». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ρίισε έχει πάρει το δίπλωμα ΟΥΕΦΑ B’ και τώρα θα αρχίσει τα μαθήματα για το δίπλα ΟΥΕΦΑ A’ και ΟΥΕΦΑ Pro.

«Πιθανότατα να είμαι αρκετά απαιτητικός [ως προπονητής]. Επειδή ήμουν παίκτης και ξέρω τι χρειάζεται για να γίνει κάποιος επαγγελματίας και να παίξει σε μια καλή ομάδα. Οι παίκτες μου θα είναι εξαιρετικά παθιασμένοι και απαιτητικοί. Νομίζω ότι θα είμαι αδίστακτος», είπε και αποκάλυψε ότι παρακολουθεί πολύ τον τρόπο που κοουτσάρει ο Γιούργκεν Κλοπ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ