aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΘέλει να φέρει ξανά τον Μπέλετς στην Κύπρο!

Θέλει να φέρει ξανά τον Μπέλετς στην Κύπρο!

Ειλημμένη είναι η απόφαση στον Απόλλωνα για απόκτηση τερματοφύλακα μετά τον τραυματισμό του Ζοέλ Μολ. Οι γαλάζιοι της Λεμεσού ξεψαχνίζουν την αγορά για την εξεύρεση της ιδανικότερης επιλογής με τον Σωφρόνη Αυγουστή να επιθυμεί τερματοφύλακα εγνωσμένης αξίας.

Μετά τους Μπόμπι Αλέν (Ολυμπιακού Πειραιώς) και Μάτιτς Κότνικ (πρώην του Πανιωνίου) άλλη μία γνώριμη στο κοινό περίπτωση έρχεται στο προσκήνιο. Ο λόγος για τον Βιντ Μπέλετς, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο έπαιξε στον ΑΠΟΕΛ ως δανεικός από την Σαμπντόρια.

Ο Σλοβένος πορτιέρε ήταν πολύ σταθερός και η ποιότητα του δεν αμφισβητείται, όμως έχει ψηλό κασέ. Η ιταλική ομάδα δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησής του εκ νέου με τη μορφή δανεισμού, ενώ και ο Μπέλετς θα ήθελε να πάει κάπου για να είναι βασικός.

Στον Απόλλωνα άνοιξαν δίαυλο επικοινωνίας με την Σαμπντόρια και τις επόμενες ώρες θα διαφανεί κατά ποσό θα καρποφορήσουν οι προσπάθειες για να ντυθεί στα γαλάζια ο 30χρονος πορτιέρε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ