aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΘέλει να είναι σίγουρος ο Μπαλταζάρ με τους «κομμένους»!

Θέλει να είναι σίγουρος ο Μπαλταζάρ με τους «κομμένους»!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ       

Η προετοιμασία και τα φιλικά παιχνίδια θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τους παίκτες που θα κληθούν να μείνουν εκτός ρόστερ του ΑΠΟΕΛ. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ θέλει να δώσει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες του για να κερδίσουν θέση στην ομάδα και ανάλογα με το πλάνο που θέλει να εφαρμόσει θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.

Διαβάστε επίσης: Τηλεφώνημα Δώνη σε Μακρή για Παναθηναϊκό, αλλά… (προς Ελλάδα)

Δεν αποκλείεται μάλιστα να προκύψουν και εκπλήξεις αφού παίζονται πολλά σενάρια και τα οποία αξιολογούνται από το τεχνικό τιμ του ΑΠΟΕΛ.

Όπως για παράδειγμα το θέμα που προκύπτει με τον Εμπεσίλιο, με τις πολλές επιλογές στην μεσαία γραμμή αφού υπάρχουν Σόουζα, Βινίσιους, Ζαχίντ που παίζουν στην ίδια θέση, στην άμυνα με τους Καρλάο, Ταβάρες, Μερκή, Πολιάκοφ, Ιωάννου, με το δεξί άκρο με Μιλάνοφ, Νσούε και Βούρο ενώ υπεροπλία υπάρχει πλέον και στα άκρα με τους Ορ, Αλωνεύτη, Νατέλ, Κωνσταντίνου, Εφραίμ και Σαλάι.

Διαβάστε επίσης: Αφήνει τα… πετροδόλαρα για το ποδόσφαιρο

Όλα αυτά απασχολούν τον Μπρούνο Μπαλταζάρ και δεν αποκλείεται στο τέλος της προετοιμασίας κάποιοι να φύγουν με δανεισμό ώστε να επιστρέψουν στον Αρχάγγελο πιο έτοιμοι όπως έγινε και με τον Μακρή και Παρασκευά. Όσον αφορά τον Ρουέδα αργεί η επιστροφή του και είναι δεδομένο ότι θα μείνει εκτός ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ