aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΘέλει να μπει στον ίσιο δρόμο

Θέλει να μπει στον ίσιο δρόμο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες. Μετά την ήττα από την ΑΕΚ (1-3) και την ισοπαλία με τον Εθνικό (1-1), αποτελεί μονόδρομο η επιστροφή σε νικηφόρα τροχιά στο σημερινό παιχνίδι με την Πάφος FC ώστε να αρχίσει η ομάδα να βρίσκει τον δρόμο της στο πρωτάθλημα. Ήδη, έχασε 10 βαθμούς από τους 21 που διεκδίκησε, κάτι που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις από τον κόσμο.

Το μήνυμα που πηγάζει από τα ενδότερα του προπονητικού κέντρου «Αρχάγγελος», λοιπόν, είναι πως έφτασε η στιγμή της αντεπίθεσης, αρχίζοντας να πείθει ο ΑΠΟΕΛ ότι θα αντιδράσει δυναμικά (και με διάρκεια) προς την υλοποίηση του μεγάλου στόχου, ο οποίος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου. Στο παιχνίδι απέναντι στην Πάφος FC, οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να πείσουν ότι αποτελούν παρελθόν οι μέτριες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και ότι έχουν βρει τον τρόπο να διαχειριστούν με επιτυχία και τα ματς με τις κυπριακές ομάδες. Εν ολίγοις, θέλουν να αποδείξουν ότι έμαθαν από τα λάθη τους.

Ο Δώνης προσδοκά πως η ομάδα του θα μπει από την αρχή αποφασιστικά και θα δημιουργήσει εκείνα τα ρήγματα που θα φέρουν ένα γρήγορο τέρμα. Ένας εκ των Ποτέ, Ντε Καμάργκο θα είναι στη γραμμή κρούσης και στα άκρα υπάρχουν επιλογές, όπως είναι οι Αλωνεύτης, Εφραίμ, Σάλαϊ και Ζαχίντ, με τον τελευταίο να έχει πιθανότητες να αγωνισθεί λίγο πιο πίσω από τον προωθημένο, εκεί που και ο Σόουζα μπορεί να δώσει λύσεις. Όποιοι και εάν αγωνισθούν, καλούνται να παίξουν γρήγορα, να συνεργαστούν αρμονικά, σπρώχνοντας την αντίπαλο στο δικό της μισό γήπεδο. Από εκεί και πέρα, μπροστά από τον Πέρεθ θα είναι δύο εκ των Μερκή, Ρουέδα, Καρλάο και στα άκρα οι Βούρος, Αλεξάνδρου. Σε ρόλο αμυντικών μέσων υπάρχουν οι επιλογές των Μοράις, Βινίσιους, Σόουζα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ