aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Θέλει Μακρή

O Ανδρέας Μακρής έμεινε εκτός της αποστολής του ΑΠΟΕΛ για την Πολωνία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και θα παραχωρηθεί δανεικός σε άλλη ομάδα.

Προτεραιότητα του ποδοσφαιριστή που «κόπηκε» από τον Μπρούνο Μπαλτζαζάρ είναι να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού. Μία ομάδα που εκδήλωσε ενδιαφέρον είναι ο Λεβαδειακός, κάτι που σημειώνει σε σημερινό ((16/6) δημοσίευμά της η ιστοσελίδα gazzetta.gr.

Διαβάστε επίσης:  Η επιστροφή του… ξενιτεμένου Έλιο Πίντο

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Στο στόχαστρο του Λεβαδειακού βρίσκεται ο άσος του ΑΠΟΕΛ, Ανδρέας Μακρής, με τους πρωταθλητές Κύπρου να τον παραχωρούν με την μορφή δανεισμού.

Ο Ανδρέας Μακρής ψάχνει ομάδα που θα του δώσει χρόνο συμμετοχής αφού στον ΑΠΟΕΛ δεν πρόκειται να έχει πολλές ευκαιρίες. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Κύπρο την περίπτωσή του εξετάζει ο Λεβαδειακός.

Διαβάστε επίσης: Το πρώτο «ναι» του Ούγκο Βιέιρα στον ΑΠΟΕΛ

Ο Μακρής είναι διεθνής με όλα τα κλιμάκια της Εθνικής Κύπρου, και την περασμένη σεζόν μέτρησε 7 συμμετοχές με 3 γκολ και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ την σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε στην αγγλική Γουόλσολ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ