aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΘέλει δανεικό τον Μακρή η Λαμία...

Θέλει δανεικό τον Μακρή η Λαμία…

Νέα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ανδρέα Μακρή κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα το sdna.gr αναφέρει: 

Την περίπτωση του μεσοεπιθετικού του ΑΠΟΕΛ, Ανδρέα Μακρή εξετάζει η Λαμία για την μεταγραφική της ενίσχυση. Ο 22χρονος Κύπριος την περσινή χρονιά, αγωνίστηκε στο Κυπριακό πρωτάθλημα με την φανέλα των «γαλαζοκίτρινων» 7 φορές, καταγράφοντας 3 γκολ και 2 ασίστ.

Διαβάστε επίσης: Το «πράσινο φώς» από τους Άραβες για τον Ντέ Βινσεντι

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα της χώρας του, αφού στο παρελθόν έχει αγωνιστεί τόσο με την Αθλητική Ένωση Πάφου όσο και με την Ανόρθωση. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής έχει περάσει και από τα Αγγλικά γήπεδα, μέσω της League One, φορώντας την φανέλα της Ουόλσολ την σεζόν 2016-2017.

Διαβάστε επίσης: Τα πετροδόλαρα εμπόδιο στον ΑΠΟΕΛ για Κόντε

Στον έναν χρόνο παραμονής του στην Αγγλική ομάδα, κατέγραψε 35 συμμετοχές, με απολογισμό 1 γκολ και 2 ασίστ. Τέλος, πρόκειται για διεθνή ποδοσφαιριστή, καθώς έχει 17 συμμετοχές με την φανέλα της εθνικής Κύπρου, δίχως να σημειώσει κάποιο τέρμα, ενώ το όνομά του είχε ακουστεί και για τον Λεβαδειακό πάντα για το σενάριο δανεισμού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ