aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΘα «πετάει» με Cobalt ο ΑΠΟΕΛ!

Θα «πετάει» με Cobalt ο ΑΠΟΕΛ!

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει με μεγάλη ικανοποίηση την έναρξη της συνεργασίας της με τον νέο επίσημο χορηγό του, την εταιρεία αερομεταφορών Cobalt για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018. Το εμπορικό σήμα της εταιρείας θα τοποθετηθεί στις αγωνιστικές εμφανίσεις της ομάδας.

Αναλυτικά: «Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε την Cobalt για την συνεργασία και για την απόφαση της να επιλέξει τον κίτρινο μονοχρωματισμό στην μπλε εμφάνιση της ομάδας μας. APOEL FC proudly announces the corporation with the new Official Sponsor of our Team, Cobalt. The brand logo of Cobalt will be placed on the Home and Away Kits of APOEL FC for 2017-2018. We kindly Thank Cobalt for the support!».

Λίγα λόγια για τον νέο επίσημο χορηγό της ομάδας: H Cobalt είναι η νέα διεθνής αεροπορική εταιρεία με κύρια έδρα δραστηριοτήτων της την Κύπρο. H εταιρεία διαθέτει 6 αεροσκάφη και πετάει σε 16 προορισμούς στην Ευρώπη και Μέση Ανατολή. Η εταιρεία ξεκίνησε την πορεία της το 2016 και με έδρα την Λάρνακα εξυπηρετεί τους ακόλουθους προορισμούς: Αθήνα, Τεχεράνη, Βηρυτό, Μπέρμιχαμ, Βρυξέλλες, Χανιά, Δουβλίνο, Ηράκλειο, Λονδίνο Στάνστετ, Μαδρίτη, Μάντσεστερ, Παρίσι, Τελ Αβίβ, Θεσσαλονίκη και Ζυρίχη. Από την Αθήνα, πραγματοποιείται επίσης δρομολόγιο προς Πάφο. Το 2016, η Cobalt μετέφερε πάνω από 100,000 επιβάτες. Διανύοντας τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας, η Cobalt στοχεύει στην έναρξη των δρομολογίων μεγάλων αποστάσεων ενώνοντας την Κύπρο με την Ασία, Αμερική και Αφρική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ