aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΘα κάνει την… τράπουλα άνω-κάτω ο Κρίστιανσεν

Θα κάνει την… τράπουλα άνω-κάτω ο Κρίστιανσεν

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Γιαμπερέ και Κάνιας μπορεί να μετρούν αντίστροφα, στον αγώνα με την Καρμιώτισσα ωστόσο οι αλλαγές στην ενδεκάδα συγκριτικά με το ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες και μαζικές.

Αφενός γιατί ο Μιλάνοφ έχει ήδη μπει στο κανονικό πρόγραμμα, ο Μπαράλ είναι ακόμα πιο έτοιμος, όπως και ο Βάντερ, ενώ όπως φάνηκε στον αγώνα με την ΑΕΚ, Μπερτόλιο και Γιαννιώτας με την είσοδό τους έδωσαν άλλον αέρα στην ομάδα.

Το τι θα αποφασίσει ο Τόμας Κρίστιανσεν θα προκύψει μέσα από τις προπονήσεις της βδομάδας, ωστόσο ο Μιλάνοφ θα πάρει και πάλι τη θέση του στο δεξί άκρο, όπου φάνηκε η απουσία του, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν στον αγώνα του Σαββάτου και οι Μπαράλ με τον Μπερτόλιο.

Την ίδια στιγμή και ο Εμπεσίλιο, κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να βρεθεί στην απαιτούμενη φυσική και αγωνιστική κατάσταση για να διεκδικήσει κι αυτός θέση στην ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ