aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Θα ήθελα να κρατήσω τον Πιέρο...»

«Θα ήθελα να κρατήσω τον Πιέρο…»

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Τόμας Κρίστιανσεν παραχώρησε δηλώσεις στη δανέζικη εφημερίδα «BT» σχετικά με το ενδιαφέρον της Κοπεγχάγης για την απόκτηση του Πιέρου Σωτηρίου και εξέφρασε την άποψη του για την αγωνιστική αξία του Κύπριου επιθετικού.

«Ξέρω ότι ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες για τον Σωτηρίου, ειδικά μετά τις εμφανίσεις του στην Ευρώπη. Το γνωρίζω ότι ενδιαφέρονται ιταλικές ομάδες και ο Ολυμπιακός Πειραιώς. Επίσης ξέρω και για το ενδιαφέρον της Κοπεγχάγης, αλλά δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο», ανέφερε αρχικά.

Για την αγωνιστική του αξία είπε: «Κατά την άποψη μου είναι ο καλύτερος επιθετικός στην Κύπρο. Είναι δυνατός, καλός στο κράτημα της μπάλας και είναι ακόμα νεαρός. Βελτιώνεται συνεχώς και με το χρόνο γίνεται και καλύτερος. Έδειξε την αξία του στο Europa League, αλλά πρέπει να το δείξει και σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα».

«Αν συνεχίσω στην ομάδα θα ήθελα να τον κρατήσω, αλλά θα είναι δύσκολο με όλες τις προτάσεις που έρχονται και είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει», είπε καταληκτικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ