aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΘα ήταν ιδανική λύση ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά...

Θα ήταν ιδανική λύση ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά…

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Ένα από τα πρώτα ονόματα που -λογικά- είδαν το… φως της δημοσιότητας για αντικαταστάτης του Πέδρο Εμανουέλ στον πάγκο του Απόλλωνα είναι κι αυτό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός είναι ελεύθερος μετά το “διαζύγιό” του με την Αλ Νασρ και είναι γνωστό το πόσο τον εκτιμά ο Νίκος Κίρζης.

Άλλωστε, πριν από μερικά χρόνια ο πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ είχε φτάσει μία… ανάσα από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των “κυανόλευκων”, όταν ο νυν πρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας της Λεμεσιανής ομάδας ήταν ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Τα δεδομένα, ωστόσο, δεν είναι υπέρ του Απόλλωνα αυτή τη στιγμή. Όπως πληροφορείται το Goal.com.cy, σε πρόσφατό του ταξίδι στην Κύπρο ο Γιοβάνοβιτς εκμυστηρεύτηκε πως έχει στα χέρια του δελεαστική πρόταση από τις Αραβικές χώρες και συγκεκριμένα από το Κατάρ, με το ποσό που του προσφέρουν να ξεπερνάει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Ως εκ τούτου, η επιστροφή του στο νησί μας θεωρείται αδύνατη επί της παρούσης και πολύ δύσκολα θα διαφοροποιηθούν τα υφιστάμενα δεδομένα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ