aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Θα επέλεγα τον Νικόλα Ιωάννου 100%. Ήταν ο καλύτερος, δεν ξέρω τι έγινε»

«Θα επέλεγα τον Νικόλα Ιωάννου 100%. Ήταν ο καλύτερος, δεν ξέρω τι έγινε»

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ, που συνεργάστηκε με τον Νικόλα Ιωάννου στον ΑΠΟΕΛ και στην Νότιγχαμ (διετέλεσε βοηθός προπονητής), μίλησε στο Metropolis 95.5 για τις ικανότητες και τις προτεραιότητες του διεθνή Κύπριου αριστερού μπακ. Ο Πορτογάλος τεχνικός έσταξε… μέλι για τον Κύπριο αριστεροπόδαρο διεθνή.

«Είναι νεαρός και μεγάλο ταλέντο. Μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μετά στον ΑΠΟΕΛ έπαιξε ευρωπαϊκά παιχνίδια και στο κορυφαίο επίπεδο. Αναπτύχθηκε γρήγορα, είναι επαγγελματίας και άνθρωπος με μεγάλο πάθος για το ποδόσφαιρο. Αγωνίζεται και στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά και ως στόπερ και νιώθω περήφανος που συνεργάστηκα μαζί του. Δεν σας κρύβω ότι έπαιξα ρόλο για την μεταγραφή του στην Νότιγχαμ, γιατί ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Αγγλία. Εάν τον αποκτήσει ο Άρης θα είναι μία πολύ καλή επιλογή» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Θα τον επέλεγα 100%. Εγώ κατέθεσα εισήγηση για να τον αποκτήσει η Νότιγχαμ και θα έκανα το ίδιο αν ήμουν και στον Άρη, γιατί έχει την εμπειρία του Τσάμπιονς Λιγκ και του αγγλικού πρωταθλήματος. Τώρα δεν είμαι στην Νότιγχαμ για να ξέρω τι έγινε. Άρχισε πολύ καλά. Ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Στη διακοπή που ενσωματώθηκε στην εθνική Κύπρου προσβλήθηκε από κορωνοϊό, ενώ μετά ήρθε μία άδικη κόκκινη κάρτα, αν θυμάμαι καλά, στον αγώνα με την Λούτον. Αντικαταστάθηκε από τον επόμενο αριστερό μπακ, που έπαιξε επίσης πολύ καλά και αυτό του κόστισε τη θέση του.

Δεν μιλήσαμε τελευταία. Αυτό που ξέρω είναι ότι υπάρχουν πολλοί αριστεροί μπακ στην Νότιγχαμ και αντιλαμβάνεται ότι ο προπονητής έχει άλλες προτιμήσεις. Ο Νικόλας θέλει να παίζει και από την στιγμή που η κατάσταση στον Άρη τον ευνοεί θέλει να έρθει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ