aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Θα επανέλθει το καλοκαίρι η Τορίνο για Σωτηρίου»

«Θα επανέλθει το καλοκαίρι η Τορίνο για Σωτηρίου»

Μιλώντας στον Super ΣΠΟΡ FM, ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος αναφέρθηκε για το ενδιαφέρον της Τορίνο για τον Πιέρο Σωτηρίου, για τη νίκη επί του Εθνικού Άχνας και για τα δεδομένα με τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα.

«Δεν υπήρχε πρόταση από την Τορίνο. Προέκυψε ενδιαφέρον και ξεκαθαρίσαμε ότι αυτή τη στιγμή ο ποδοσφαιριστής δεν παραχωρείται. Θα επανέλθει το καλοκαίρι η Τορίνο» ανέφερε για το ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας για τον Σωτηρίου. 

Για τη νίκη σε βάρος του Εθνικού: «Γνωρίζαμε ότι θα είχαμε μια δύσκολη αποστολή απέναντι σε μια καλή ομάδα και σε ένα δύσκολο γήπεδο αφού ήταν πολύ δύσκολο να κοντρολάρεις την μπάλα. Καταφέραμε να δείξουμε χαρακτήρα και ανατρέψαμε το σκορ σε ένα 45λεπτο. Τέλος καλό όλα καλά, είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοση της ομάδας. Αποκτήσαμε πλεονέκτημα όμως είναι υποκειμενικό».

Για τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα: «Η σταθερότητα δίνει πρωταθλήματα και από την αρχή της σεζόν είμαστε η πιο σταθερή ομάδα. Το ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα που έχει κατακτήσει 4 σερί πρωτάθλημα και 9 τη νέα χιλιετία. Έχουμε αποδείξει πολλάκις ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε ομάδα στην Κύπρο».

Για την απόκτηση του Κάνιας: «Αλλιώς ξεκίνησε η μεταγραφική περίοδο, αφού είχαμε προσανατολισμό για δύο μεταγραφές. Είχαμε όμως την αποχώρηση του Καρλάο και μια ενδιαφέρουσα περίπτωση, αυτή του Κάνιας, όπου ο προπονητής και η επιτροπή προγραμματισμού έκριναν ότι θα είναι μια σημαντική προσθήκη. Ολοκληρώθηκε ο προγραμματισμός και όλοι θα πρέπει να κοιτάξουν τον πιο ουσιώδη τομέα που είναι η απόδοση της ομάδας. Στο κομμάτι του πργραμματισμού ο κ. Λορένθο, πήρε εντολή για να κοιτάζει και να εκπονήσει ένα πλάνο για να είναι έτοιμη η ομάδα για τα προκριματικά της Ευρώπης τον Ιούλιο».

Αν θα αποχωρήσει ο Ορλάντι: «Θα αποχωρήσει αυτός που θα ανακοινωθεί. Δεν έχει προκύψει εξέλιξη. Θέλουμε να δώσουμε χρόνο και στον ποδοσφαιριστή που θα βγει εκτός πλάνων».

Για τις προσθήκες: «Ο Μπαράλ έχει ήδη ενσωματωθεί προτού τραυματιστεί. Ο Γιαμπερέ θα εγγραφεί την Παρασκευή. Ο Εμπεσίλιο θα χρειαστεί 2 βδομάδες για να μπορεί να υπολογίζεται και έτσι θα πρέπει να κάνουμε υπομονή. Ο Κάνιας είναι διαφορετική περίπτωση. Βρισκόταν με την Αστάνα στο Ντουμπάι και έκανε προετοιμασία. Έχει 12 μέρες προετοιμασίας».

Για την κατάσταση του Πιέρου Σωτηρίου: «Κρίθηκε ότι χρειαζόταν να πάρει ανάσες. Προπονείται κανονικά».

Για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που ήταν εκτός: «Η κατάσταση θα αξιολογείται καθημερινά. Δεν μπορώ να αποκλείσω οτιδήποτε».

Για τον κόσμο: «Χθες έκανε ρεκόρ προσέλευσης φιλοξενούμενης ομάδας στο Δασάκι. Οι δυνατότητες είναι μεγαλύτερες ειδικά στα εντός ‘έδρας παιχνίδια. Καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες όμως όπως είναι η ομάδα παρούσα, έτσι θέλουμε να είναι και ο κόσμος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ