aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΘα αντέξει ακόμα τρεις μήνες ο Ντε Καμάργκο;

Θα αντέξει ακόμα τρεις μήνες ο Ντε Καμάργκο;

Η οπαδική ιστοσελίδα Apoel.net, αναφέρεται στην αφλογιστία των επιθετικών της και στο γεγονός πως ο Γιώργος Δώνης συνεχίζει να εμπιστεύεται περισσότερο τον Ιγκόρ ντε Καμάργκο.

Αναλυτικά:

«Το να μην σχολιάζεται δεν είναι λύση αλλά αχρείαστη εσωστρέφεια οπότε ανοίγουμε εκ νέου το θέμα της προβληματικής επιθετικής λειτουργίας της ομάδα μας. Οι λόγοι που ο ΑΠΟΕΛ σκοράρει με το σταγονόμετρο είναι πολλοί και σύνθετοι και ένας από αυτούς σχετίζεται με τον περιορισμένο αριθμό επιλογών.

Ο Δώνης συνεχίζοντας από εκεί που έμεινε ο Μπέιν θεωρεί τον Ντε Καμάργκο όχι απλά την πρώτη του επιλογή αλλά δείχνει ότι δεν υπάρχει η πολυτέλεια να ρισκάρει δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε οποιονδήποτε άλλο.

Ο Βραζιλιάνος ξεκίνησε πολύ καλά τη χρονιά σκοράροντας με την απαιτούμενη συχνότητα αλλά τον τελευταίο καιρό δυσκολεύεται και αυτός. Δεν είναι μόνο τα χαμένα πέναλτι αλλά και το ότι στα 34 του δείχνει ότι χρειάζεται σωστή διαχείριση για να αντέξει.

Τίθεται λοιπόν το ερώτημα αν και πως θα πορευτεί η ομάδα μέχρι και τον Δεκέμβριο.

Ο Ποτέ που ήρθε με την προοπτική του βασικού που θα έβαζε καμιά 20αριά τέρματα αποτελεί ένα τεράστιο ερωτηματικό. Παραμένει κιόλας τέτοιο αφού δεν παίρνει ουσιαστικό και συνεχόμενο χρόνο συμμετοχής, κάτι που θεωρείται σημαντικό για να ξεμπουκάρει κάθε επιθετικός.

Μπορεί λοιπόν να άρχισαν οι συσκέψεις για το μεταγραφικό πλάνο και οι ανάγκες ενίσχυσης να είναι ξεκάθαρες αλλά οι επόμενοι τρεις μήνες προβλέπουν σωστή διαχείριση του υφιστάμενου ρόστερ ελπίζοντας ότι η ομάδα θα παραμείνει κοντά στην κορυφή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ