aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Τέτοιες ήττες στην Ιστορία του ΑΠΟΕΛ...»

«Τέτοιες ήττες στην Ιστορία του ΑΠΟΕΛ…»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε το μεσημέρι στον Active και αναφέρθηκε στον χθεσινό αγώνα με την Ρεάλ, την παρουσία του κόσμου, τον Πέρεθ και τη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Για τον χθεσινό αγώνα: Είναι βαριά ήττα που δεν έχουν συνηθίσει σαν ομάδα. Ήμασταν ασυνεπείς στην αμυντική μας συμπεριφορά, τα 4 γκολ από τα 5 ήταν απόρροια επιθέσεων. Αυτό μας στοίχισε πάρα πολύ. Μετά το δεύτερο γκολ χάσαμε την ψυχολογία μας. Όταν δίνεις ανοιχτό γήπεδο, τότε θα το πληρώσεις με σκληρό τρόπο, κάτι το οποίο έγινε. Απέναντι σε αυτούς τους αντιπάλους το αποτέλεσμα ορίζεται από λεπτομέρειες και χθες όλες ήταν εναντίον μας, με πολλά ομαδικά και ατομικά λάθη. Το αποτέλεσμα μας ενοχλεί και δυσαρεστεί. Τέτοιες ήττες στην Ιστορία του ΑΠΟΕΛ, την τελευταία δεκαετία, δεν υπάρχουν. Το πάθημα-μάθημα πρέπει να μας βρει σοφότερους. Η συμπεριφορά του κόσμου μετά το 60ο λεπτό ήταν μία δήλωση συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσπάθειας για όλα όσα έχουν προηγηθεί και θα πάμε στο Λονδίνο για να παλέψουμε.

Για τον κόσμο που έμεινε στο γήπεδο: Γενικά ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ έχει ωριμάσει πάρα πολύ και αναγνωρίζει ποια είναι η ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν όλα τα συναισθήματα και συμβαίνουν τα πάντα. Χθες τα λάθη μας κόντρα στην Ρεάλ δεν έπρεπε να συμβούν και αυτό είναι ένα ακόμη μάθημα μέσα στα πολλά που έχει ζήσει ο ΑΠΟΕΛ τα τελευταία 10 χρόνια.

Για τον Πέρεθ: Προφανώς ήταν επηρεασμένος από τον τραυματισμό του. Από τη στιγμή που έβγαλε το παιχνίδι, θεωρώ πως δεν είναι σοβαρό. Θα δούμε στη σημερινή προπόνηση.

Πως μπορεί να ξεπεραστεί η ήττα: Στο ποδόσφαιρο το επόμενο ματς είναι μία καλή ευκαιρία για να ξεχάσεις τον προηγούμενο. Ο ΑΠΟΕΛ γνωρίζει ποιο είναι το μέγεθος του και ποιο είναι των αντιπάλων. Πολλές φορές το καλό αποτέλεσμα από το κακό δεν είναι μακριά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν μπορείς να εφησυχάζεις λεπτό. Είναι ευλογία να αγωνίζεσαι κόντρα σε τέτοιες ομάδες, όμως ξέρεις πολύ καλά πως κάθε λεπτομέρεια παίζει ρόλο και υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θα σε τιμωρήσουν με τον χειρότερο τρόπο. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να κοιτάξουμε τον Ολυμπιακό.

Για το πρόστιμο από την ΟΥΕΦΑ: Είναι συνδυασμός, είναι το μόνιμο πρόβλημα των διαδρόμων. Είναι αυστηρή η ΟΥΕΦΑ σε αυτό, αλλά δεν διορθώνεται. Θα έρθει και άλλο πρόστιμο. Το άλλο είναι να μην ρίχνουμε αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, όπως και το άναμμα των φωτοβολίδων. Είμαστε υπόλογοι με πολλά παράδειγματα με κλείσιμο κερκίδας ή ολόκληρου του γηπέδου. Πρέπει να περιορίσουμε όσο γίνεται το άναμμα φωτοβολίδων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ