aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤέτι-Τραμετσάνι: Το μετεγγραφικό πλάνο δράσης στον ΑΠΟΕΛ

Τέτι-Τραμετσάνι: Το μετεγγραφικό πλάνο δράσης στον ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον ΑΠΟΕΛ μέτρησαν τα κουκιά τους ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και προετοιμάζουν το έδαφος ώστε στο ρόστερ να εμβολιαστούν οι καταλληλότεροι ποδοσφαιριστές. Ο διευθυντής Ποδοσφαίρου, Ντομένικο Τέτι, σε συνεργασία με τον προπονητή, Πάολο Τραμετσάνι, κινούν ήδη τα νήματα, αξιολογούν επιλογές προκειμένου να είναι πανέτοιμοι, ιδιαίτερα ο πρώτος, για να δράσουν εν ευθέτω χρόνω. Αυτοί κινούν τα νήματα και ως επαγγελματίες που είναι θέλουν, βεβαίως, να επιτύχουν στο έργο τους.

Ο ΑΠΟΕΛ θα κινηθεί για την προσθήκη τεσσάρων παικτών. Δηλαδή, θα εξαντλήσει τις επιτρεπόμενες κινήσεις στη χειμερινή μετεγγραφική σκακιέρα. Μάλιστα, όπως διαρρέει, έχει ετοιμαστεί ο μετεγγραφικός χάρτης, ο οποίος απεικονίζει το πού στοχεύουν, χωρίς με αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχει πιθανότητα διαφοροποίησης στην πορεία.

Διαβάστε επίσης: Βελγικές υποθέσεις για Άντερλεχτ και Αλ-Τάαμαρι

Επί της παρούσης, λοιπόν, στον ΑΠΟΕΛ στοχεύουν σε επιπρόσθετη δυναμική στην επιθετική και στη μεσαία γραμμή. Το πιθανότερο είναι πως θα προκύψει απόκτηση δύο επιθετικών και δύο κεντρικών χαφ, με διαφορετικά όμως αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Υπάρχει το σενάριο, όμως, να ντυθούν στα γαλαζοκίτρινα δύο στράικερ, ένας εξτρέμ και ένας μέσος. Αυτές είναι στο παρόν στάδιο οι σκέψεις που γίνονται από τους αρμόδιους σε θέματα προγραμματισμού, με τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη να ευελπιστεί ότι το σύνολο θα εμβολιαστεί με ικανότατους παίκτες, οι οποίοι θα έχουν το αγωνιστικό υπόβαθρο για να διευρύνουν το βεληνεκές. Γιατί είναι πασιφανές πως οι πλείστες μετεγγραφές που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα.

Διαβάστε επίσης: Γκάφες πολλές, αλλά βγάζει «χρυσάφι» όταν πληρώνει

Στον ΑΠΟΕΛ υπολογίζουν και την απουσία του Μούσα Αλ-Τάαμαρι, καλύτερου έως τώρα ποδοσφαιριστή τους, τον προσεχή Ιανουάριο. Χρησιμοποιείται ανελλιπώς στο αρχικό σχήμα από τον Τζαμάλ Αμπέντ, τον ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ιορδανίας, επομένως είναι δεδομένο ότι θα βρίσκεται στις επιλογές του για το Κύπελλο Εθνών που θα διεξαχθεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Είναι γι’ αυτό που εξέτασαν το ενδεχόμενο συμπλήρωσης ενός ακόμη παίκτη για το επιθετικό άκρο.

Διαβάστε επίσης: Ρέζα Vs Ντελατόρε, προφανώς το σκέφτηκε ο Πετρίδης…

Στην ομάδα της Λευκωσίας στοχεύουν σε συμφωνίες με παίκτες επιπέδου κι αν είναι δυνατό, να μην είναι μεγάλης ποδοσφαιρικά ηλικίας. Δεν λένε ασφαλώς όχι σε προσθήκες δανεικών με δικαίωμα αγοράς, φτάνει το ποσό της ρήτρας να είναι ρεαλιστικό για τα δεδομένα της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ.

Υπάρχει ακόμη δρόμος μέχρι να προχωρήσουν σε σύναψη συμφωνιών οι γαλαζοκίτρινοι. Αυτό που προέχει και βρίσκεται σε πρώτο πλάνο είναι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις. Γιατί έπονται πολύ δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια για το πρωτάθλημα μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων (ΑΕΚ 24/11, Απόλλων 3/12, Νέα Σαλαμίνα 9/12, Ομόνοια 16/12, Ερμής 22/12).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ