aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤέτι: «Θέλω να αφήσω το δικό μου αποτύπωμα στον ΑΠΟΕΛ»

Τέτι: «Θέλω να αφήσω το δικό μου αποτύπωμα στον ΑΠΟΕΛ»

Τους λόγους που αποδέχθηκε την πρόταση του ΑΠΟΕΛ ανέφερε ο ποδοσφαιρικός διευθυντής του ΑΠΟΕΛ Ντομένικο Τέτι κάτα την παρουσίασή του από πλευράς γαλαζοκιτρίνων.

«Ευχαριστώ τον προπονητή και το συμβούλιο για την ευκαιρία να δουλέψω για ένα τόσο μεγάλο σύλλογο, που είναι γνωστός και στην Ευρώπη. Ξέρω ότι πρέπει να δείξω ότι αξίζω την ευκαιρία. Είμαι ξένος και όταν δουλεύεις σε μια ξένη χώρα πρέπει να σέβεσαι την κουλτούρα της. Όλα γίνονται στο γήπεδο, λίγα λόγια και πολλές πράξεις. Την πρώτη φορά που ήρθα, ο πρόεδρος μου είπε να βελτιώσω το τεχνικό τμήμα και αποδέκτηκα την πρόκληση. Θα πρέπει να αφήσω το δικό μου αποτύπωμα και να αναλαμβάνει ο καθένας τη δική του ευθύνη. Η πρώτη απόφαση ήταν για τον προπονητή», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Πιστεύω ότι ο Τραμετσάνι είναι η σωστή επιλογή, γνωρίζει από ποδόσφαιρο, έχει παίξει σε πολύ ψηλό επίπεδο και ξέρει να ανταποκρίνεται στην πίεση. Δούλεψε πολλά χρόνια στο εξωτερικό, στην εθνική Αλβανίας, στην Ελβετία. Θα δουλέψουμε μαζί. Το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με πάθος και αφοσίωση».

Ερωτηθείς για τις προτεραιότητές του, είπε: «Να τους βοηθήσουμε όλους. Να δουλέψουμε όλοι, έχω μιλήσει με τον Τραμετσάνι για τον κ. Κωστή και πόσο σημαντικός είναι γι’ αυτό θα μείνει μαζί μας να μας βοηθήσει. Είμαστε στην αρχή. Το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα. Θέλω την καλή οργάνωση, θέλω να βελτιώσω όσους δουλεύουν εδώ. Να βελτιωθεί το σκάουτινγκ τόσο εγχώρια όσο και διεθνώς. Δεν είναι σημαντικό το βιογραφικό ενός προπονητή αλλά να δείχνει δουλειά μέσα στο γήπεδο. Ο κ. Τραμετσάνι ξέρει από ποδόσφαιρο και πως διαχειρίζεται τη πίεση. Τον ξέρω τον έχω δει».

Αναφερόμενος στο τι θέλει να κρατήσει και τι να αλλάξει στην ομάδα, είπε: «Είμαστε στο ξεκίνημα όμως ξέρουμε ότι πρέπει να κινηθούμε γρήγορα. Το πιο σημαντικό είναι τα αποτελέσματα, από αυτά εξαρτάται η δουλειά μας. Θέλω να οργανώσω το τεχνικό τμήμα και να βοηθήσω όσους δουλεύουν εδώ. Πρέπει να βελτιωθούμε στο σκάουτινγκ. Είναι μια περίοδος που δεν μπορούμε να έχουμε εξελίξεις, όμως πρέπει να βρούμε τους παίκτες που έχουν τα σωστά χαρακτηριστικά για να βοηθήσουν την ομάδα».

Κελίνοντας τόνισε πως θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνος στις επιλογές ποδοσφαιριστών: «Θέλω να πάρω την ευθύνη. Πρέπει να δείχνουμε το δικό μας πρόσωπο. Γνωρίζουμε τους παίκτες, καταλαβαίνουμε ότι κάποιοι ίσως να μην είναι σε καλή κατάσταση και αυτό που προέχει είναι να τους δώσουμε όλους την ευκαιρία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ