aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤέτι για όσα έζησε στον ΑΠΟΕΛ, ο Τάαμαρι και ο Βαλακάρι

Τέτι για όσα έζησε στον ΑΠΟΕΛ, ο Τάαμαρι και ο Βαλακάρι

Για τη θητεία του στον ΑΠΟΕΛ μίλησε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του στον Ιταλό δημοσιογράφο  Τζανλούκα ντι Μάρτσιο ο Ντομένικο Τέτι. Ο Ιταλός Τεχνικός Διευθυντής εξέφρασε την αισιοδοξία πως οι γαλαζοκίτρινοι θα βρουν τον τρόπο και θα περάσουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

«Κερδίσαμε το πρωτάθλημα και προκριθήκαμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ πετυχαίνοντας καλά αποτελέσματα, κόντρα σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Στεκόμαστε στην ισοπαλία με τον Άγιαξ και τη νίκη μας απέναντι στην ομάδα που κατέκτησε το τρόπαιο την Σεβίλλη», ήταν η αρχική του τοποθέτηση και ακολούθως τοποθετήθηκε για την κάκιστη φετινή παρουσία των γαλαζοκιτρίνων.

«Δεν γνωρίζω τα γεγονότα στην φετινή σεζόν αλλά ο ΑΠΟΕΛ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και ξέρει να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες. Πρέπει να βρει τη δύναμη και να αντιδράσει έτσι ώστε να είναι ανταγωνιστικό».

Για την εμπειρία στον ΑΠΟΕΛ: «Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία πέρα από τα αποτελέσματα. Το ΑΠΟΕΛ είναι γνωστή ομάδα στην Ευρώπη».

Ποια ήταν η ωραιότερη ανάμνηση από την Κύπρο: «Το τεράστιο πάθος των Κυπρίων για το ποδόσφαιρο. Είναι ένα πρωτάθλημα που δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό. Έχουν μεγάλο πάθος για το άθλημα. Υπάρχουν πολλοί ξένοι στις ομάδες, οι περισσότερες παίζουν σε ευρωπαϊκούς αγώνες και το επίπεδο είναι υψηλό»

Αν ξεχώρισε κάποιον ποδοσφαιριστή από την Κύπρο: «Πολλούς. Θα μπορούσα να πω ότι ο Βαλακάρι θα παίξει σε προηγμένο πρωτάθλημα. Ο Τάαμαρι που ήταν στον ΑΠΟΕΛ και τώρα είναι στην Λέουβεν που έχει την ίδια ιδιοκτησία με την Λέστερ. Εάν βελτιωθεί θα είναι σε θέση να κάνει το μεγάλο άλμα»

Για τις πληροφορίες που τον θέλουν να είναι σε επαφές με την Ρόμα, απάντησε: «Δεν έχω να πω κάτι γι’ αυτό. Οι ιδιοκτήτες της Ρόμα, αγαπούν την ομάδα, έχουν μεγάλο πάθος για την Ρόμα. Οι ιδέες τους είναι καινοτόμες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ