aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤετάρτη το Απόλλων - Λεχ Πόζναν, Πέμπτη στις 21:00 ο ΑΠΟΕΛ

Τετάρτη το Απόλλων – Λεχ Πόζναν, Πέμπτη στις 21:00 ο ΑΠΟΕΛ

ΑΠΟΕΛ και Απόλλων έκαναν σωστά τη δουλειά την Πέμπτη απέναντι σε Καϊσάρ (1-4) και ΟΦΗ (0-1) και έτσι το κυπριακό ποδόσφαιρο θα εκπροσωπηθεί με τρεις ομάδες στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς στη «μάχη» ρίχνεται και η Ανόρθωση.

Το ζήτημα που προκύπτει είναι με την ημέρα διεξαγωγής των αναμετρήσεων. ΑΠΟΕΛ και Απόλλων κληρώθηκαν να παίξουν εντός έδρας με Ζρίνσκι Βοσνίας και Λεχ Πόζναν Πολωνίας αντίστοιχα, όμως δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν και οι δύο την Πέμπτη (24/9) το ΓΣΠ.

O αγώνας του ΑΠΟΕΛ με την Ζρίνσκι Βοσνίας θα διεξαχθεί την Πέμπτη και θα αρχίσει στις 21:00, ενώ ο αγώνας του Απόλλωνα θα οριστεί την Τετάρτη και θα αρχίσει στις 19:00. Θυμίζουμε πως ο αγώνας της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Ομόνοια θα αναβληθεί εξαιτίας της πρόκρισης των πρασίνων στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και θα γίνει με κοινό αίτημα των δύο ομάδων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ