aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Τέσσερις μήνες στην… έρημο ο Ρέζα, ξέρει ότι δεν θα έχει μέλλον»

«Τέσσερις μήνες στην… έρημο ο Ρέζα, ξέρει ότι δεν θα έχει μέλλον»

Αρχές Φεβρουαρίου ο Ρέζα Γκουτσανεζάντ πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στη Σίδνεϊ FC Αυστραλίας ως δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ, όμως ακόμη δεν έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με τη νέα του ομάδα, έχοντας αγωνιστεί μέχρι σήμερα βασικός σε δύο παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο Ενσούε, το δίδαγμα και το ορθό της απόφασης

Η επιθετική αφλογιστία του Ιρανού επιθετικού δεν περνά απαρατήρητη από τους δημοσιογράφους συμπατριώτες του, οι οποίοι μόνο κολακευτικά λόγια δεν γράφουν γι’ αυτόν. «Γκουτσανεζάντ στην έρημο, 4 μήνες χωρίς να σκοράρει και στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας», τιτλοφορεί σχετικό δημοσίευμα και αναφέρει μεταξύ άλλων τα ακόλουθα.

Διαβάστε επίσης: Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ: «Μεγάλε, ξεμπροστιάζεις τους δολοφόνους»

«Αυτά τα στατιστικά στοιχεία δεν είναι και πολύ υποσχόμενα. Ένα αδύναμο στατιστική για τον διεθνή επιθετικό που κάποτε ήταν ο πρώτος σκόρερ στην ολλανδική Χέρενφεν. Για τον «Gucci», οι ημέρες που διανύει είναι χειρότερες από ποτέ, εκτός αν επιστρέψει στις καλές παλιές μέρες και αρχίσει να σκοράρει στο αυστραλιανό πρωτάθλημα. Αν συνεχίζει όμως έτσι, ξέρει ότι δεν θα έχει μέλλον στο Σίδνεϊ και στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας μετά το τέλος της εξαμηνιαίας σύμβασης»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ