aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤέσσερις άσοι στο μανίκι του Δώνη

Τέσσερις άσοι στο μανίκι του Δώνη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Αλωνεύτης, Εφραίμ, Ορ, Βάντερ. Τέσσερις ποδοσφαιριστές, τέσσερις υποψηφιότητες για τον επαναληπτικό της Πράγας. Η επιλογή του Στάθη Αλωνεύτη, στον πρώτο αγώνα, από τον Γιώργο Δώνη αποδείκτηκε παραπάνω από σοφή.

Αυτή τη φορά, όμως, θα πρόκειται για διαφορετικό παιγνίδι και δεν αποκλείεται ο Ελλαδίτης τεχνικός να τραβήξει άλλον άσο από το μανίκι. Άλλωστε και οι τέσσερις είναι μετρ της τακτικής της αντεπίθεσης. Με δεδομένο ότι ο βαθμός ετοιμότητας του Γιώργου Εφραίμ, στο παιγνίδι αυτό, θα είναι ακόμα πιο ψηλός, δεν αποκλείεται ο Δώνης να επιλέξει αυτόν για το ένα από τα δύο άκρα της επίθεσης.

Ο Αλωνεύτης, από την άλλη, που εκτός από το γκολ-ποίημα που πέτυχε, είχε και πολύ καλή απόδοση, είναι επίσης πολύ πιθανόν να «καπαρώσει» τη δεύτερη θέση στο αριστερό άκρο. Να μην ξεχνάμε, ακόμη, ότι μετά τον αγώνα με τη Σλάβια είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν και διαφοροποιήσεις στο ρόστερ της ομάδας, που θα αφορούν στις θέσεις στα εξτρέμ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ