aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΤέσσερεις γαλαζοκίτρινοι ποδηλάτες στα «Αυξέντεια»

Τέσσερεις γαλαζοκίτρινοι ποδηλάτες στα «Αυξέντεια»

Την ευκαιρία να αγωνιστούν πλάι σε Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιους Πρωταθλητές είχαν οι ποδηλάτες του ΑΠΟΕΛ την περασμένη  εβδομάδα αγωνιζόμενοι στα «Αυξέντεια», το πρώτο και σημαντικότερο σκέλος του Cyprus Sunshine Cup, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή (26/2), με τη διαδρομή στη Μάντρα του Καμπιού.

Βάσει των πόντων που δίνουν στην κατάταξη της UCI τα «Αυξέντεια» είναι ένας εκ των τεσσάρων πιο σημαντικών αγώνων του κόσμου. Οι απονομές έγιναν το απόγευμα της Κυριακής στο Λυθροδόντα.

Από πλευράς ΑΠΟΕΛ στα «Αυξέντεια», που γίνονται στη μνήμη του Γρηγόρη Αυξεντίου, έλαβαν μέρος στο πρώτο ετάπ, την Πέμπτη (23/2) οι Ελένη Ανδρέου και Βάσος Ανδρέου, έχοντας πολύ καλή εμφάνιση.

Στο δεύτερο και πολύ απαιτητικό ετάπ μήκους 52.2χλμ μετείχε μόνο ο Βάσος Ανδρέου, ενώ στο τέταρτο και τελευταίο μετείχαν τέσσερις γαλαζοκίτρινοι ποδηλάτες, με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Η Ελένη Ανδρέου ήταν δεύτερη στις Κορασίδες και ο Σάββας Ζένιου δεύτερος στους Παίδες. Ο Βάσος Ανδρέου κατετάγη 4ος στους Masters 2 και ο Μιχάλης Πουμπούρης 5ος στην κατηγορία Cycling For All.

Το Cyprus Sunshine Cup ολοκληρώνεται με τη διεξαγωγή του δεύτερου σκέλους την ερχόμενη Κυριακή, 5 Μαρτίου στην αρχαία Αμαθούντα, όπου o ΑΠΟΕΛ θα εκπροσωπηθεί από τέσσερις αθλητές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ