aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤέσσερα σίγουρα και ίσως ΑΠΟΕΛ

Τέσσερα σίγουρα και ίσως ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Εκτός από την προσπάθεια για ενίσχυση, η διοίκηση της Δόξας προσπαθεί να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν την προετοιμασία. Έτσι προγραμματίστηκαν κάποια από τα φιλικά, που θα δώσουν οι πράσινοι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Αντίπαλοί τους είναι οι Ερμής, Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών, Αναγέννηση Δερύνειας και Νέα Σαλαμίνα. Επίσης, γίνονται προσπάθειες και για ένα δυνατό φιλικό με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν είναι ακόμη σίγουρο. Οι ημερομηνίες των φιλικών θα ανακοινωθούν από τη διοίκηση την ερχόμενη εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Κατωκοπιάς δεν έχει λάβει ακόμη απαντήσεις από τους επιθετικούς τους οποίους έχει προσεγγίσει και έτσι το τελευταίο κομμάτι του παζλ αναμένεται να συμπληρωθεί από εβδομάδας. Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο τεχνικός της Δόξας Λουκάς Χατζηλούκας, θέλει να ολοκληρώσει τον σχεδιασμό της ομάδας του μέχρι και τις 2 Ιουλίου, ημέρα που είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ