aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤεράστια νίκη επί της Ομόνοιας και 3η θέση για τον ΑΠΟΕΛ!

Τεράστια νίκη επί της Ομόνοιας και 3η θέση για τον ΑΠΟΕΛ!

Τη σπουδαιότερη νίκη του -μέχρι την επόμενη- πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ σε βάρος της Ομόνοιας με 3-1 σετ, στο εξ αναβολής παιχνίδι των δύο ομάδων στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας βόλεϊ ανδρών.

Οι γαλαζοκίτρινοι υπέταξαν στο «Λευκόθεο» τους πράσινους και ανέβηκαν στην 3η θέση με 20 βαθμούς, μειώνοντας παράλληλα στους δύο βαθμούς την απόσταση από το «τριφύλλι».

Το ντέρμπι πρόσφερε πολλές συγκινήσεις με τον ΑΠΟΕΛ να είναι καταφανώς ανώτερος και να φθάνει στη νίκη με ανατροπή! Η Ομόνοια μετά το πρώτο σετ, το οποίο κατέκτησε με 25-17, έχασε τα πατήματά της και δεν απέφυγε την τέταρτη φετινή ήττα της.

Οι γαλαζοκίτρινοι από το δεύτερο σετ και μετά βελτιώθηκαν κυρίως στην υποδοχή και κατόρθωσαν με σωστές επιθετικές επιλογές και πιο καθαρό μυαλό στα κρίσιμα σημεία των επόμενων τριών σετ (25-21, 27-25, 25-15), να φτάσουν στη νίκη.

ΑΠΟΕΛ (Γ. Φιλίποφ): Γοδόι, Βέρντι, Γεωργίου, Κολάς, Χάσικος, Στρεμπάκοφ – Λίμπερο: Παντελή. – Αλλαγές: Χατζηπαύλου

Ομόνοια (Σ. Σάββα): Ροντρίγκο, Σ. Πετρακκίδης, Λαμπ, Αποστόλου, Αλεξίου, Αχ. Πετρακκίδης – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου. – Αλλαγές: Παφίτης, Αδάμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ