aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLA LIGAΤέλος τα «δώρα» από Ρεάλ Μαδρίτης! (video)

Τέλος τα «δώρα» από Ρεάλ Μαδρίτης! (video)

Τι κι αν η Σοσιεδάδ είχε 3×3 μέχρι σήμερα; Τι κι αν η Ρεάλ Μαδρίτης… δεν πατούσε καλά μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα; 

Αυτή τη φορά η βασίλισσα έδειξε αποφασισμένη να μην κάνει άλλα «δώρα» και έφυγε άνετη από το… Ανοέτα, επικρατώντας 3-1 των Βάσκων. Κάπως έτσι, η ομάδα του Ζιντάν ανέβηκε στους 8 βαθμούς και στο -4 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

Τα προβλήματα των Μαδριλένων έφεραν στην… επιφάνεια τον Μπόρχα Μαγιοράλ. Και ο μικρός φρόντισε να δικαιώσει μόλις στο 19’ τον Ζινεντίν Ζιντάν, όταν με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Προς στιγμήν η Σοσιεδάδ κατάφερε να ισοφαρίσει, με τον Ροντρίγκες στο 28′ (φέρει ευθύνη ο Κέιλορ Νάβας), ωστόσο η χαρά της δεν κράτησε για πολύ. Κι αυτό γιατί οκτώ λεπτά αργότερα το αυτογκόλ του ΙΔΙΟΥ παίκτη, έβαλε ξανά σε θέση ισχύος τη Ρεάλ.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνας, ο Μπέιλ σφράγισε το διπλό, βρίσκοντας εξίσου δίχτυα –με ένα τέρμα που θα τονώσει και του ίδιου την ψυχολογία, κόντρα στους Βάσκους που δεν έδειχναν ικανοί να φέρουν τα πάνω-κάτω. Όπως και συνέβη δηλαδή, αφού δεν άλλαξε τίποτα ως το τέλος, με τη Ρεάλ να φεύγει… άνετη κι ωραία από το «σπίτι» των Βάσκων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ