aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΤέλος ο Μιλόγεβιτς, αναλαμβάνει ο Στάνκοβιτς, το... συνεχίζουν για ΑΠΟΕΛ!

Τέλος ο Μιλόγεβιτς, αναλαμβάνει ο Στάνκοβιτς, το… συνεχίζουν για ΑΠΟΕΛ!

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ερυθρού Αστέρα. Ο Σέρβος πρώην τεχνικός μεταξύ άλλων και των Ομόνοιας, Πανιωνίου απάντησε αρνητικά στην πρόταση ανανέωσης των «ερυθρολεύκων» του Βελιγραδίου, θέλοντας να ψάξει για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Τη θέση του Μιλόγεβιτς θα πάρει ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί την Παρασκευή για συνεργασία δυόμισι χρόνων. Ο Στάνκοβιτς μεγαλούργησε ως παίκτης με την Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου, τη Λάτσιο και την Ίντερ, ενώ ως προπονητής εργάστηκε για κάποια χρόνια στο παρελθόν με επιτυχία στην Εθνική Σερβίας. Τα τελευταία χρόνια έως πρόσφατα, υπηρέτησε ως σύμβουλος του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Διαβάστε επίσης: Το τηλεφώνημα Πετρίδη σε Μιλόγεβιτς και το «φρένο» του ΑΠΟΕΛ

Ο Μιλόεβιτς έγινε ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην ιστορία του Ερυθρού Αστέρα σε δυόμισι σεζόν, σίγουρα ο πιο επιτυχημένος για τους Σέρβους πρωταθλητές στον 21ο αιώνα, με δύο τίτλους, δύο εμφανίσεις στο Champions League και μία στο Europa League, ενώ σήμερα η ο Ερυθρός Αστέρας είναι στην 1η θέση στο πρωτάθλημα με 11 πόντους διαφορά από την δεύτερη Παρτίζαν.

Διαβάστε επίσης: Μαδούν τη μαργαρίτα…

Σερβικά δημοσιεύματα (διαβάστε εδώ), συνεχίζουν τις αναφορές τους που σχετίζονται με τον ΑΠΟΕΛ, γράφοντας ότι ο Μιλόγεβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στους περσινούς πρωταθλητές. «Σύμφωνα με την Blica Οnline, ο Μιλόγεβιτς θα αλλάξει σύλλογο τον Ιανουάριο και ο νέος του προορισμός θα πρέπει να θεωρείται ο ΑΠΟΕΛ από την Κύπρο», τονίζεται.

Πάντως, όπως ανακοίνωσε και ο ΑΠΟΕΛ, για την ώρα δεν προκύπτει κάτι νεότερο, αφού απουσιάζει κιόλας στο εξωτερικό ο Πρόδρομος Πετρίδης και πιθανότατα οποιαδήποτε εξέλιξη, θα προκύψει μέσα στις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ