aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΤέλος ο Κλωναρίδης από την ΑΕΚ, μετακομίζει στον Αρχάγγελο!

Τέλος ο Κλωναρίδης από την ΑΕΚ, μετακομίζει στον Αρχάγγελο!

Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΚ ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, ο οποίος έχει συμφωνήσει σε όλα με ΑΠΟΕΛ. Η διοίκηση των Αθηναίων εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί το «διαζύγιο» με τον Ελλαδίτη, όπως επίσης και με τον Χουλτ.

Υπενθυμίζουμε πως ο Κλωναρίδης έχει συμφωνήσει σε όλα με τους γαλαζοκίτρινους για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων, ωστόσο πιθανόν να του δοθεί ολιγοήμερη άδεια πριν πάρει το αεροπλάνο για το νησί μας.

Διαβάστε επίσης: Η προσδοκία του ΑΠΟΕΛ στην περίπτωση του Ουζόχο

Αναλυτικά:

«Την τελευταία τους προπόνηση πραγματοποίησαν σήμερα στα Σπάτα Βίκτωρας Κλωναρίδης και Νίκλας Χουλτ, οι οποίοι ολοκλήρωσαν το συμβόλαιό τους με την ομάδα μας.

Δύο ποδοσφαιριστές, που ταύτισαν το όνομά τους με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΑΕΚ το 2018, μετά από 24 χρόνια ,αλλά και την επιστροφή στους ομίλους του Champions League, μετά από δώδεκα χρόνια!

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας, στη δεύτερη θητεία του με την κιτρινόμαυρη φανέλα συμμετείχε συνολικά σε 72 αγώνες με 9 γκολ, ενώ ο Νίκλας Χουλτ στα δυόμισι χρόνια της καριέρας του στην ΑΕΚ αγωνίστηκε σε 67 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Η κιτρινόμαυρη οικογένεια τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ΑΕΚ και τους εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής τους καριέρας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ