aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤέλος η παράταση για τίτλο και 3η θέση

Τέλος η παράταση για τίτλο και 3η θέση

Τέλος ή παράταση. Αυτό απασχολεί τους φίλους της πετόσφαιρας σχετικά με τους δύο αυριανούς (20:00) αγώνες του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας βόλεϊ ανδρών, που ίσως κρίνουν τον πρωταθλητή και την ομάδα που θα εξασφαλίσει την 3η θέση.

Στο «Αφροδίτη» ο Green Air Παφιακός υποδέχεται την Ομόνοια (ΡΙΚ2), σε έναν αγώνα που ίσως κρίνει και τον τίτλο. Πιθανή νίκη του «τριφυλλιού» και δεύτερη συνεχόμενη στην Πάφο θα δώσει άλλο ένα πρωτάθλημα στην ομάδα της Λευκωσίας, αφού θα κάνει το 4-1 στις νίκες. Ο κόουτς Σάββας Σάββα δούλεψε και στον ψυχολογικό τομέα, ώστε οι παίκτες του να μην σκέφτονται τις σαμπάνιες που θα βρίσκονται στα αποδυτήρια. Οι πράσινοι, που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, για να περάσουν εκ νέου από την Πάφο πρέπει να αποδώσουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους.

Από πλευράς του, ο Green Air Παφιακός που πληγώθηκε αφάνταστα στα πλέι οφ και έχασε πολλή από τη δυναμική του μετά τον τραυματισμό του Ελλαδίτη κεντρικού Ασπιώτη θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη για δυο λόγους. Α) Για να ξαναμπεί στο κόλπο του τίτλου και β) για να ανεβεί ψυχολογικά και να διεκδικήσει την ισοφάριση τη Δευτέρα στη Λευκωσία. Ο κόουτς Μίλαν Γκρέσιτς θα βασιστεί στα ίδια «όπλα», δηλαδή στους ξένους Βερίσιμο και Μίλεφ ευελπιστώντας ότι οι επιλογές στον κεντρικό άξονα (Ανδρέου, Κωνασταντινίδης) θα αποδώσουν.

Στον μικρό τελικό που θα γίνει στο «Σπύρος Κυπριανού» η Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα φιλοξενεί τον ΑΠΟΕΛ. Στην ουσία πρόκειται για το καθοριστικότερο ματς της σειράς, αφού με νίκη οι ερυθρόλευκοι κατακτούν την 3η θέση. Η ομάδα του Αντώνη Κωνσταντίνου έδειξε σε αυτή τη σειρά αγώνων ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση στηριζόμενη σε όλο το υλικό της. Ενεργό ρόλο έχουν και νεαροί παίκτες όπως οι Σαπάνης και Καλαφάτης.

Οι γαλαζοκίτρινοι του Γιούρι Φιλίποφ δεν έχουν τίποτα να χάσουν και παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την 3η θέση. Θα προσπαθήσουν για το διπλό ώστε την Τρίτη να δώσουν τη μάχη για την ισοφάριση. Ο Ουκρανός κόουτς αναμένει από τους Γοδόι, Γεωργίου, Κνέζεβιτς, Κολά και Στρεμπάκοφ να τραβήξουν και τους υπόλοιπους για το σημαντικό διπλό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ