aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΤελικός Κυπέλλου Νέων: Απόλλων-ΑΠΟΕΛ στις 15 Μαΐου στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή»

Τελικός Κυπέλλου Νέων: Απόλλων-ΑΠΟΕΛ στις 15 Μαΐου στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή»

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην ΚΟΠ, συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα για τον τελικό Κυπέλλου Νέων U19. Στον τελικό θα αγωνιστούν ο Απόλλων και ο ΑΠΟΕΛ.

Η σύσκεψη έγινε υπό το Γενικό Διευθυντή της ΚΟΠ Ανθούλη Μυλωνά, στην παρουσία λειτουργών της Ομοσπονδίας και εκπροσώπων των δύο ομάδων. Ο τελικός θα γίνει στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή» την Τετάρτη, 15 του Μάη. Η ώρα έναρξης θα ανακοινωθεί μετά την οριστικοποίηση της ζωντανής τηλεοπτικής τηλεοπτικής μετάδοσης του τελικού.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι δωρεάν. Για λόγους ασφάλειας, θα εκδοθούν εισιτήρια τα οποία διατεθούν από τις δύο ομάδες. Μετά από κλήρωση, τυπικά γηπεδούχος θα είναι ο Απόλλων. Οι φίλαθλοι του θα καταλάβουν μέρος της κεντρικής εξέδρας (αριστερά των θέσεων των επισήμων) και οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ το πέταλο. Οι δύο ομάδες θα πάρουν ίσο αριθμό εισιτηρίων. Στον τελικό ο Απόλλων θα αγωνιστεί με λευκές εμφανίσεις και ο ΑΠΟΕΛ με κίτρινες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ