aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΤελικό: Κοπεγχάγη - Άαλμποργκ 1-1( χωρίς πέντε βασικούς )

Τελικό: Κοπεγχάγη – Άαλμποργκ 1-1( χωρίς πέντε βασικούς )

Η αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στα πλει οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, Κοπεγχάγη αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:30 την Άλμποργκ για την έκτη αγωνιστική του δανέζικου  πρωταθλήματος.

Η Άαλμποργκ υπενθυμίζουμε πως την σεζόν 2014 αντιμετώπισε τον ΑΠΟΕΛ επίσης στα πλει οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και γνώρισε τον αποκλεισμό από τους «γαλζοκίτρινους».

Η αθλητική μας ομάδας στο goal.com.cy θα έχει ζωντανή κάλυψη του αγώνα με συνεχείς ενημέρωση για το σκορ, την απόδοση αλλά και τις κινήσεις της αντίπαλου του ΑΠΟΕΛ.

Με πέντε αλλαγές σε σύγκριση με τον πρώτο αγώνα των πλει οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΑΠΟΕΛ θα παραταχθεί σήμερα η Κοπεγχάγη κόντρα στην Άαλμποργκ.

Συγκεκριμένα η σημερινή εντεκάδα των Δανών εκτός από τους Όλσεν, Πάβλοβιτς, Ντιλέινι, Άνκερσεν, Z.Γίοργκενσεν και Ογκούστινσον όλοι οι υπόλοιποί ήταν στον πάγκο στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ και μερικοί από αυτούς χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγή  (Κορνίλιους, Γκρέγκους, Τούτου).

Δείτε την εντεκάδα

Όλσεν, Άνκερσεν, Ζάνκα Γίοργκενσεν, Άντονσον, Ογκούστινσον, Κούσκ, Τούτου, Ντιλέινι, Γκρέγκους, Κορνίλιους, Πάβλοβιτς.

Live…

23’ Το σκορ άνοιξε η φιλοξενούμενη Άαλμποργκ η οποία στην δεύτερη καλή ευκαιρία που είχε κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα της Κοπεγχάγης με τον Μπασογκόγκ.

40’ Μετά το γκολ που δέχτηκε η Κοπενγχάγη ανέβασε στροφές χάνοντας 1-2 αξιόλογες ευκαιρίες μέχρι το 40’ όπου ο Άνκερσεν με ωραία ενέργεια από τα δεξιά πέρασε τους αντίπαλους τους και σημάδεψε το κεφάλι του Κορνίλιους,  ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 1-1 πριν το ημίχρονο.

45′ Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

45′ Εναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Αλλαγή για την Κοπενγχάγη, εκτός ο Γκρέγκους, μέσα ο Φάλκ.

60′ Πολύ ανεβασμένη η Κοπεγχάγη στο δεύτερο ημίχρονο καθώς πιέζει συνεχώς για ένα τέρμα και έχει τον πλήρη έλεγχο του αγώνα. Είχε δύο κλασικές ευκαιρίες με τον Πάβλοβιτς για να μπορέσει να προηγηθεί νωρίτερα γύρο στο 50ο λεπτό.

67’ Αλλαγή για την Κοπεγχάγη. Στη θέση του Άντονσον ο Βέρμπιτς

72’ Αλλαγή για την Κοπεγχάγη. Στη θέση του Πάβλοβιτς ο Σανταντέρ

90′ Τέλος αγώνα. Στο 1-1 οι δύο ομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ