aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤελικά, πρώτα θα μάθουμε αν αντέχει την πίεση του ΑΠΟΕΛ ο Ουζουνίδης

Τελικά, πρώτα θα μάθουμε αν αντέχει την πίεση του ΑΠΟΕΛ ο Ουζουνίδης

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Αναρτώντας φωτογραφία (δείτε τη στο τέλος του κειμένου) με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να προπονεί τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ στον «Αρχάγγελο» οι γαλαζοκίτρινοι, έμμεσα, έβαλαν φρένο ή τουλάχιστον σταμάτησαν (μέχρι νεοτέρας) τη σεναριολογία αντικατάστασης του Ελλαδίτη προπονητή.

Το τελευταίο διήμερο η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ εξέτασε όλα τα δεδομένα μετά την τραγική εμφάνιση της ομάδας στο παιχνίδι με την Πάφος FC, η οποία προστέθηκε στις προβληματικές παρουσίες από την αρχή της φετινής σεζόν. Οι πληροφορίες λένε ότι η τάση εντός του διοικητικού συμβουλίου των γαλαζοκίτρινων ήταν (και παραμένει) υπέρ της αποχώρησης του Εβρίτη προπονητή, αν και ακούστηκε από ορισμένους και η αντίθετη φωνή. Δηλαδή, αυτή που θεωρεί ότι ο 52χρονος προπονητής πρέπει να πάρει άλλη μία ευκαιρία και να βρίσκεται στον πάγκο με την Ανόρθωση. Άποψη που τελικά (εκτός απροόπτου) θα επικρατήσει για μια σειρά από λόγους.

Αντικαταστάτης και οικονομικό είναι προφανώς οι σημαντικότεροι εξ αυτών που οδήγησαν στην απόφαση να πορευτούν οι γαλαζοκίτρινοι με τον Ουζουνίδη στον πάγκο τους στο παιχνίδι της Κυριακής με την Ανόρθωση. Η λογική λέει ότι ο Ελλαδίτης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» παίζει με την πλάτη στην τοίχο.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Προπόνηση με Ουζουνίδη, τα δεδομένα με τον Ελλαδίτη προπονητή

«Είμαι σίγουρος πως δεν είναι οι δυνατότητες των παικτών, δεν ξέρω αν δεν μπορούν να αντέξουν την πίεση του ΑΠΟΕΛ», είχε δηλώσει μετά την ήττα από την Πάφος FC ρίχνοντας (για δεύτερη φορά) το μπαλάκι των ευθυνών στους παίκτες του. Πλέον, όμως, καλείται να δείξει αν ο ίδιος αντέχει στην πίεση. Γιατί εάν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις που θέλουν τον Ουζουνίδη να βρίσκεται στην άκρη του πάγκου του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι με την Ανόρθωση ο Ελλαδίτης καλείται να γυρίσει τον διακόπτη 180 μοίρες στην εικόνα των γαλαζοκιτρίνων για να αντιστρέψει τα δεδομένα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ