aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤελείωσαν τον Τιμούρ!

Τελείωσαν τον Τιμούρ!

Παρελθόν από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ αποτελεί και επίσημα ο Τιμούρ Κετσπάγια

Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων: «Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Temur Ketsbaia. Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Ketsbaia καθώς και τους Σοσό Τσέντια και Μιχάλη Μιχαήλ για την μεταξύ μας συνεργασία και να τους ευχηθούμε ότι καλύτερο τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Την ευθύνη των προπόνησεων θα αναλάβει ο Γιώργος Κωστή, με βοηθό προπονητή τον Μαρίνο Σατσιά».

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ προχώρησε σε αποφάσεις και σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της ιστοσελίδας μας συζήτησε ήδη θέμα Τιμούρ Κετσπάγια.

Μάλιστα, ο Γεωργιανός προπονητής λέει αντίο από τον σύλλογο, κάτι που προέκυψε μέσα από τις συζητήσεις. Χρεώθηκαν πολλά στον Τιμούρ για τις επιλογές του και κυρίως για τις εκρήξεις του, κάτι που παρά τη στήριξη της διοίκησης προ ημερών, δεν της άφησαν άλλο περιθώριο μετά και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του κυπέλλου…

Η απόφαση της διοίκησης, ήλθε να θυμήσει την περσινή. Δηλαδή, την απομάκρυνση του Τόρστεν Φινκ από τον πάγκο του συλλόγου, λίγο πριν από το τέλος των υποχρεώσεων.

Ο ΑΠΟΕΛ θα πάει με τους Γιώργο Κωστή και Μαρίνο Σατσιά στο ντέρμπι με την Ομόνοια, τους βοηθούς προπονητές δηλαδή του Γεωργιανού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ