aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤελειώνει του Ουζόχο, προβάρει τα γαλαζοκίτρινα!

Τελειώνει του Ουζόχο, προβάρει τα γαλαζοκίτρινα!

Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση για την διαφαινόμενη μετακίνηση του Φρανσίς Ουζόχο στον ΑΠΟΕΛ. Ο Νιγηριανός τερματοφύλακας που μέρα με την μέρα ανεβάζει ρυθμούς ώστε να επανέλθει σε ψηλό αγωνιστικό επίπεδο, τα βρήκε σε όλα με την ομάδα της πρωτεύουσας, ωστόσο αναμένεται και η οριστική συμφωνία των γαλαζοκιτρίνων με την Λα Κορούνια, ομάδα στην οποία ανήκει ο τερματοφύλακας.

Δεν φαίνεται να υπάρχει οτιδήποτε που θα χαλάσει την συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, γι’ αυτό και εκτός απροόπτου, ο Ουζόχο θα αγωνίζεται με τα γαλαζοκίτρινα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Υπενθυμίζουμε, πως και η Ομόνοια παρουσιαζόταν ιδιαιτέρως ζεστή για να τον κρατήσει στο ρόστερ της και τη νέα σεζόν, και μάλιστα ήταν έτοιμη να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Ισπανούς ώστε να συζητηθεί το ενδεχόμενο αγοράς του 21χρονου τερματοφύλακα. Κάτι τέτοιο δεν μοιάζει εφικτό καθώς ο επόμενος σταθμός του Ουζόχο θα είναι ο Αρχάγγελος.

Διαβάστε επίσης: Πιο κοντά στον ΑΠΟΕΛ ο Ουζόχο, πιέζει για υπογραφές

Μέσα λοιπόν σε περίπου ενάμιση χρόνο, ο Νιγηριανός θα φορέσει φανέλα τρίτης κυπριακής ομάδας, αφού όπως θα θυμάστε ήρθε στο νησί μας για λογαριασμό της Ανόρθωσης, ωστόσο δεν αγωνίστηκε λόγω της μεγάλης περιπέτειας που προέκυψε με το δελτίο υγείας του. Έπειτα, μετακόμισε στο «Ηλίας Πούλλος», όπως η ατυχία του χτύπησε την πόρτα καθώς από τον Οκτώβριο έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω σοβαρού τραυματισμού.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο Χεμέντ, οι υψηλές απαιτήσεις του και η υπομονή για φορ

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως οι ενδείξεις κάνουν λόγο πως ο Ουζόχο αναμένεται να είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε περίπου 2-3 μήνες και έτσι για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια όπως επίσης και για αυτά των πρώτων αγώνων του πρωταθλήματος, το βάρος πέφτει στους Σίλβα και Τσιλιγγίρη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ