aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤελειώνει αύριο -μάλλον- η ανανέωση ΑΠΟΕΛ-Αλεξάνδρου!

Τελειώνει αύριο -μάλλον- η ανανέωση ΑΠΟΕΛ-Αλεξάνδρου!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Καλεσμένος στην εκπομπή του Active «Σέντρα-γκολ στα γήπεδα» με τη Μαρίνα Αργυρού ήταν ο συνάδελφος Ανδρέας Μαύρος, ο οποίος επιμελείται το ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ στο αθλητικό ένθετο του Φιλελεύθερου «GoalNews».

Όπως αποκάλυψε ο Μαύρος, ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου κατά πάσα πιθανότητα θα έχει την τελευταία του συνάντηση αύριο με τη διοίκηση, ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές και να ανακοινωθεί και επίσημα, αφού οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι τόσο προχωρημένες σε σημείο που απέμειναν οι υπογραφές και η ανακοίνωση.

Ο Αλεξάνδρου είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ, γέννημα-θρέμμα της ομάδας της πρωτεύουσας και μία από τις σημαίες του θρύλου. Έδωσε πάρα πολλά και αυτό το εκτιμάει η διοίκηση των γαλαζοκίτρινων.

Ζίφκο Μιλάνοφ, Γιώργος Μερκής, Στάθης Αλωνεύτης, Νικόλας Ιωάννου, Γιώργος Εφραίμ και Βινίσιους Ολιβέιρα είναι οι ποδοσφαιριστές που προηγήθηκαν όσον αφορά στην ανανέωση της συνεργασίας τους με τον ΑΠΟΕΛ με εξαίρεση τον Ιωάννου ο οποίος επέκτεινε το συμβόλαιό του.

Από εκεί και πέρα, έγινε αναφορά και στον Ινιάκι Αστίθ. Τα δεδομένα δεν είναι υπέρ του Βάσκου στόπερ, ο οποίος διανύει τις τελευταίες του μέρες στον Αρχάγγελο, ενώ είναι θέμα χρόνου να εκδοθεί η ευχαριστήρια-αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση.

Σχετικά με τις μετεγγραφές; Μίκαελ Ποτέ και Χεσούς Ρουέδα θεωρούνται ως οι δύο πρώτοι «νεοσύλλεκτοι» ΑΠΟΕΛίστες.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονισμένος ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου

Ο Νεκτάριος δεν… ζητιανεύει

Νεκτάριος: Η ατάκα του Γκέραρντ, υπόκλιση και συγκίνηση

Νεκτάριος στον Active: Η λέξη-υπόκλιση στον Κρίστιανσεν!

Νεκτάριος στον Active: «Μακάρι να τελειώσει σε 10 λεπτά»

Νεκτάριος στον Active: «Αυτό με τον ΑΠΟΕΛ είναι εξωπραγματικό»

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ στον Active: Ανανεώνει και ο Νεκτάριος στον ΑΠΟΕΛ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ