aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤαβάρες: Ο απόλυτος μηδενισμός με την πρώτη εμφάνιση

Ταβάρες: Ο απόλυτος μηδενισμός με την πρώτη εμφάνιση

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ

Στο… μάτι του κυκλώνα από πολλούς φίλους του ΑΠΟΕΛ βρέθηκε το νέο απόκτημα της ομάδας Γιοάν Ταβάρες με αφορμή την συνολική απόδοση του στον πρόσφατο ευρωπαϊκό αγώνα των γαλαζοκιτρίνων. Ο Ταβάρες δεν έκανε το ιδανικό επίσημο ντεμπούτο του με τον ΑΠΟΕΛ, με αποτέλεσμα ο Γάλλος με πορτογαλικό διαβατήριο να δέχεται τα πυρά για τα γκολ που δέχθηκαν οι γαλαζοκίτρινοι στο 1-3 από την Σούντουβα.

Στο πρώτο γκολ… δεν βρισκόταν αρκετά κοντά στον Μερκή ώστε να τον βοηθήσει να περιορίσει τον Σισίλια, ενώ στο 3′ φάνηκε άτυχος γιατί η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του με αποτέλεσμα να βρεθεί σε ευνοϊκή θέση ο επιθετικός της Σούντουβα.

Διαβάστε επίσης: Η εξάρτηση στο Νούνο και η ανάγκη για νέο Μοράις!

Ότι ευθύνεται για την γενική αμυντική εικόνα που παρουσίασε ο ΑΠΟΕΛ, σαφώς και ισχύει, αφού θα έπρεπε να έχει ηγετικό ρόλο στην άμυνα όμως σε καμία περίπτωση δεν ήταν δικό του το φταίξιμο για την ήττα, αφού η απόδοση των γαλαζοκιτρίνων δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Παρ’ όλα αυτά είναι δικό να μηδενίζεται η ποιότητα που έχει ως ποδοσφαιριστής από την πρώτη κιόλας εμφάνιση του ανεξάρτητα αν δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Πόσο μάλλον όταν δεν έχει την αποκλειστική ευθύνη για την συνολική ανασταλτική λειτουργία του ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι με τους Λιθουανούς.

Διαβάστε επίσης: Αποχή και 45λεπτο έφεραν πρόβλημα στον Ντε Βινσέντι

Έπαιξε για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα με τους Μερκή, Μιλάνοφ και Καζού, έδειξε πως θέλει χρόνο να μάθει το παιχνίδι των συμπαικτών του και να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα ώστε να δείξει την αξία του. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ εξάλλου τον εμπιστεύεται απόλυτα, θεωρεί πως με τον Καρλάο θα συνδέσουν ένα εξαιρετικό αμυντικό δίδυμο και αυτό θα φανεί στην πορεία. Γι’ αυτό και θα πρέπει να του δοθεί πίστωση χρόνου για να δείξει τα στοιχεία αυτά που τον συνοδεύουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ