aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤαρεμί: «Nα μιλήσετε με τον ατζέντη μου»

Ταρεμί: «Nα μιλήσετε με τον ατζέντη μου»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Κάθε ώρα που περνά όλο και αυξάνονται οι μνηστήρες για τον Μεχντί Ταρεμί. Ήδη ενδιαφέρον για τον Ιρανό επιθετικό έχει εκδηλώσει ο ΑΠΟΕΛ, όπως επίσης και όλοι οι «μεγάλοι» του ελληνικού πρωταθλήματος. Μάλιστα, σήμερα δύο πρωτοσέλιδα «ΦΩΣ» και «Πρωταθλητής»… στέλνουν τον ποδοσφαιριστή στον Ολυμπιακό.

Ένα νέο δημοσίευμα από ολλανδική ιστοσελίδα κάνει λόγο για ενδιαφέρον ενός συλλόγου από το πρωτάθλημα της χώρας για να αποκτήσει τον Ταρεμί. Μάλιστα, αναφέρει πως η ομάδα που τον θέλει θα πρέπει να ξοδέψει το ποσό των 1.200.000 ευρώ για να τον αποκτήσει!

Πήρε άδεια για να έχει επαφές ο Ταρεμί

Μεχντί Ταρεμί: Ο… Πέρσης Ζλάταν!

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του σε αυτή την ιστοσελίδα, είπε: «Πρέπει να μιλήσετε με τον ατζέντη μου γι’ αυτό το θέμα. Εγώ συγκεντρώνομαι πάντα στην Περσέπολις». Ο Ταρεμί έχει σκοράρει 40 φορές σε 80 παιχνίδια με τη νυν ομάδα, αναδείχθηκε ο πρώτος σκόρερ του Ιράν για δύο σερί σεζόν και καλύτερος ποδοσφαιριστής της χώρας το 2015-2016.

Πράσινο… φως από Μπέιν για Ταρεμί (pics & vids)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ