aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤαράζει τα νερά o ΑΠΟΕΛ, πάει για απόκτηση του Βουγιαντίν Σάβιτς!

Ταράζει τα νερά o ΑΠΟΕΛ, πάει για απόκτηση του Βουγιαντίν Σάβιτς!

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μετεγγραφή κεντρικού αμυντικού είναι ο ΑΠΟΕΛ, αφού οι γαλαζοκίτρινοι έχουν υποβάλει πρόταση στον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου για τον 29χρονο (1/7/1990) κεντρικό αμυντικό Βούγιαντιν Σάβιτς, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Σερβίας μέχρι το 2022 και οι επαφές όπως διαρρέει είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Πρόκειται για 29χρονο παίκτη, αρχηγό στους πρωταθλητές Σερβίας, ο οποίος έχει πλούσιες παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα, αφού μεταξύ άλλων αγωνίστηκε σε Μπορντό και Γουόντφορντ. Άρχισε την καριέρα του στην ΦΚ Ραντ Βελιγραδίου και σε ηλικία 17 ετών ο Ερυθρός Αστέρας ξόδεψε 500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει, ενώ στην εν λόγω.

Ένα χρόνο αργότερα οι εξαιρετικές του εμφανίσεις εξαργυρώθηκαν με την Μπορντό να δίνει 1.500.000 ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματά του. Από εκεί και πέρα αγωνίστηκε σε Γερμανία με τη Διναμό Δρέσδης και Αρμίνια (δανεικός από την Μπορντό), στην Αγγλία με τη Γουότφορντ και στη Μολδαβία με τη Σέριφ Τιράσπολ πριν επιστρέψει ξανά στον Ερυθρό Αστέρα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ