aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΤάκης Αντωνίου: «Το αρνητικό για τον ΑΠΟΕΛ και το μεγαλύτερο κίνητρο»

Τάκης Αντωνίου: «Το αρνητικό για τον ΑΠΟΕΛ και το μεγαλύτερο κίνητρο»

Ξεκάθαρο φαβορί για κατάκτηση του πρωταθλήματος βλέπει τον ΑΠΟΕΛ ο παλαίμαχος άσος της ομάδας, Τάκης Αντωνίου. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport FM τόνισε ότι οι γαλαζοκίτρινοι έχουν το πάνω χέρι στο ματς με τον Απόλλωνα, ενώ χαρακτήρισε βαρόμετρο τον Ντε Βινσέντι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Θέλω να ευχηθώ να κριθεί στον επόμενο αγώνα, αφού έτσι θα κατακτήσει ουσιαστικά ο ΑΠΟΕΛ το πρωτάθλημα. Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα στο ξεκίνημα κυρίως της χρονιάς, είναι σε καλή θέση, είναι το φαβορί και έχει το πάνω χέρι γιατί παίζει με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ και με νίκη κερδίζει το πρωτάθλημα. Το μεγαλύτερο κίνητρο είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ: «Η ομάδα ήταν καλύτερη από την ΑΕΚ, αλλά δεν φάνηκε να έχουν το ιδιαίτερο πάθος οι παίκτες του να παίζον ένα αγώνα που με νίκη, ουσιαστικά θα κατακτούσαν το πρωτάθλημα. Ήταν καλή η ομάδα, ήταν καλύτερη από την ΑΕΚ, όμως δεν κατάφερε να νικήσει. Το αρνητικό είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ έχασε παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να αγωνίζεται με παίκτη περισσότερο».

Για το πάθος και τη δίψα που πρέπει να υπάρχει στον αγώνα με τον Απόλλωνα: «Σίγουρα πρέπει να υπάρχει, αφού παίζεις κόντρα στο βασικό σου αντίπαλο. Ελπίζω να το δει και ο κόσμος με τον ίδιο φακό και να έρθει στο γήπεδο».

Για την πορεία της ΑΕΚ: «Μετά από μια μέτρια πορεία, βρέθηκε να έχει και μαθηματικές πιθανότητες για τον τίτλο και αυτό μόνο στα θετικά μπορεί να καταγραφεί. Είναι δύσκολο να κερδίσει το πρωτάθλημα».

Για το ότι το ΑΠΟΕΛ δεν αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα: «Ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάζεται ενισχυμένος σε αυτή τη φάση. Ναι μεν χάνει τον Καρλάο, όμως υπάρχει ο Μερκής που βοηθά την ομάδα. Έχει αγωνιστεί σε ακόμα ένα αγώνα ο Ντε Βινσέντι που είναι βαρόμετρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ